Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Soluție temporară în criza gunoaielor din județul Alba, asumată atât de PNL cât și de PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a anunțat astăzi că începând de mâine, deșeurile colectate de la populația din județ vor putea fi depozitate la rampa privată de gunoi de la Cristian, județul Sibiu, pentru încă zece zile.

 

gunoiÎn acest timp, ar urma ca să fie obținute autorizațiile necesare de funcționare a unei rampe temporare la Războieni – Ocna Mureș. Acici ar urma să fie depozitate gunoaiele albaiulienilor până la finalizarea stației ecologice de la Galda de Jos – parte a Sistemului integrat de management al deșeurilor din județul Alba –preconizează pentru anul viitor.

 

Primarul Mircea Hava a declarat ieri, că în cazul în care se va reuși punerea în funcțiune a rampei temporare la Ocna-Mureș, există posibilitatea ca tariful la serviciul de salubrizare pentru populație chiar să scadă.

 

Liderii PSD Alba susțin că soluția prelungirii de către Farda de Mediu a termenului de depozitare a gunoaielor din Alba la groapa ecologică de la Sibiu se datorează demersurilor pe care subprefectul PSD de Alba, Cornel Murg și șeful Gărzii de Mediu Alba, social-democratul Dan Hălălai, le-au întreprins la București, la Comisariatul Geneal al Gărzii de Mediu.

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea