Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Soluție pentru evitarea aglomerației la Băile Sărate de la Ocna Mureș. Oricine va putea vedea online câți oameni sunt înăuntru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Soluție pentru evitarea aglomerației la Băile Sărate de la Ocna Mureș. Oricine va putea vedea online câți oameni sunt înăuntru

Autoritățile locale din orașul Ocna Mureș vin în ajutorul turiștilor și vor pune la dispoziția acestora un contor online, pe site-ul Băilor Sărate, cu ajutorul căruia oamenii vor știi câte persoane sunt înăuntru.

Cu această aplicație se încearcă evitarea aglomerației, în special la sfârșit de săptămână. Doar duminică, 13 august, la Băile Sărate de la Ocna Mureș au fost 2.345 clienți.

„Avem foarte mulți vizitatori la Băi și am dori să facem un contor pe site pentru ca lumea ce vrea să vină la băi să știe în fiecare oră câți clienți sunt înăuntru. Noi vrem să fi transparenți, să se simtă oamenii bine și gândim toată povestea aceasta pe termen lung. Majoritatea recenziilor, peste 95%, sunt foarte bune, singura problemă este aglomerația, în special în weekend”, a declarat primarul Silviu Vințeler pentru ziarulunirea.ro.

Tarife de acces:

Luni – Vineri: 60 lei adulți – zi întreagă; 45 lei adulți – program redus, de maxim 4 ore; 35 lei copii 7-14 ani – zi întreagă; 25 lei copii – program redus, de maxim 4 ore.

Sâmbătă – Duminică: 70 lei adulți – zi întreagă; 45 lei adulți – program redus, de maxim 4 ore; 35 lei copii 7-14 ani – zi întreagă; 25 lei copii – program redus, de maxim 4 ore.

Copiii sub 7 ani au intrare gratuită.

Noul complex balnear a fost construit din fonduri publice, banii fiind alocați de Consiliul Județean Alba și Consiliul Local Ocna Mureș. Valoarea totală a investiției a fost de 7 milioane de euro. Băile Sărate de la Ocna Mureș s-au deschis pentru public în 15 mai 2023.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea