Șoferiță din Alba ”într-o stare vădită de ebrietate” a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea mostrelor de sânge

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În seara zilei de 26 februarie, în jurul orelor 21.00, poliţiştii rutieri din Cîmpeni au oprit pentru control, pe raza comunei Scărişoara, un autoturism condus de o femeie de 47 de ani, din comună.

Conducătoarea auto era într-o stare vădită de ebrietate, iar poliţiştii i-au cerut să se supun testării cu aparatul etilotest, însă aceasta a refuzat.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Femeia a fost condusă la spitalul din Cîmpeni, pentru a-i fi recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă  a refuzat să se supună şi recoltării.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

Refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere ori a instructorului auto, aflat în procesul de instruire, sau a examinatorului autorităţii competente, aflat în timpul desfăşurării probelor practice ale examenului pentru obţinerea permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Horea 27 februarie 2016 at 15:04

„Șoferița … a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea mostrelor de sânge ”

Asta da soferiţă! Femeie insă … mai puţin.

Obs. 27 februarie 2016 at 15:52

Cu una ca asta, grea supravetuirea sub acelasi acoperis.

Bulă 27 februarie 2016 at 22:27

Ce mi-arplacea sa convetuiesc cu una asa darza ca soferita turmentata.

lupu 27 februarie 2016 at 16:39

Super tare deci se poate doamnelor….. Ha ha ha

Albaiulean 27 februarie 2016 at 22:43

Domn ziarist( a), nu bagati titlul ,,Soferita din Alba~ daca ea e din Campeni,dar se putea scrie ca e din jud.Alba si macar initialele nu sunt trecute….Aceata femeie ce a gustat ceva tuica ?,a cazut caci a fost oprita de ruteristi din Campeni (la vreo actiune),ca daca era depistata de politisti de la Scarisoara,precis ca nu era cuprinsa in stirea aceasta.Sa vedeti de 8 Martie cate soferite pun in gura alcool,ca va faceti planul la amenzi,dosare si carnete luate…..Si mai ceva !!!!Tot se lauda prin ziare ca politisti si organe silvice confisca multi m.cubi de material lemnos.Unii tamplari ar cumpara lemn confiscat,dar se stie ca doar in procesul verbal se trece ,,surplusul,, ce tot la carutas-transportator el ramane.Laude din burta ….!

Comentariile sunt oprite