Șoferi din Șoimuș, județul Hunedoara și Sebeș, prinși de polițiști conducând autoturisme fără a poseda permis sau cu permisul de conducere suspendat

Paul Voicu - Primar 2020

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști în trafic, la volan, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și cu permisul de conducere suspendat.

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 10.40, poliţiştii Biroului Ordine Publica Alba Iulia, în timp acţionau pe Bulevardul Încoronării, din municipiul Alba Iulia, l-au depistat pe un tânăr de 22 ani, din comuna Șoimuș, jud. Hunedoara, în timp ce circula cu un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

ELIT

Autoturismul a fost încredințat spre a fi condus de către o tânără de 21 de ani, din  Municipiul Deva, deși aceasta avea cunoștința despre faptul ca băiatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, faţă de cei doi tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”conducerea unui autovehicul fara permis de conducere” si “încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu poseda permis de conducere”.

Mihail David - 2020

La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 19.33, poliţiştii Biroului Rutier Sebeș, în timp acţionau pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Sebeș, județul Alba, l-au depistat pe un tânăr de 23 ani, din Sebeș, în timp ce circula cu un autoturism având permisul de conducere suspendat.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul de către o persoana care are dreptul de a conduce autovehicule suspendat”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...