Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Șoferi din Șoimuș, județul Hunedoara și Sebeș, prinși de polițiști conducând autoturisme fără a poseda permis sau cu permisul de conducere suspendat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști în trafic, la volan, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și cu permisul de conducere suspendat.

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 10.40, poliţiştii Biroului Ordine Publica Alba Iulia, în timp acţionau pe Bulevardul Încoronării, din municipiul Alba Iulia, l-au depistat pe un tânăr de 22 ani, din comuna Șoimuș, jud. Hunedoara, în timp ce circula cu un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Autoturismul a fost încredințat spre a fi condus de către o tânără de 21 de ani, din  Municipiul Deva, deși aceasta avea cunoștința despre faptul ca băiatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, faţă de cei doi tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”conducerea unui autovehicul fara permis de conducere” si “încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu poseda permis de conducere”.

La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 19.33, poliţiştii Biroului Rutier Sebeș, în timp acţionau pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Sebeș, județul Alba, l-au depistat pe un tânăr de 23 ani, din Sebeș, în timp ce circula cu un autoturism având permisul de conducere suspendat.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul de către o persoana care are dreptul de a conduce autovehicule suspendat”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea