Rămâi conectat

Curier Județean

Șoferi din Alba, prinși de polițiști conducând autoturisme fără a poseda permis sau cu permisul de conducere suspendat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acţiunile poliţiştilor din Alba, dedicate creşterii siguranţei traficului rutier au continuat şi la sfârşitul săptămânii precedente. În această perioadă, poliţiştii au întocmit dosare penale faţă de 8 conducători auto care au încălcat regulile privind circulaţia pe drumurile publice.

La data de 1 februarie 2019, în jurul orei 9,30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe raza comunei Şibot, l-au depistat pe un bărbat de 69 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În puls, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că remorca ce era ataşată autoturismului condus de bărbat nu era înmatriculată în circulaţie.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţie, pe drumurile publice, a unui vehicul neînmatriculat.

În noaptea de 01/02 februarie 2019, în jurul orei 01.00, poliţişti din Cugir l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei din oraş, având permisul de conducere suspendat.

Faţă de tânăr, a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 01 februarie 2019, în jurul orei 12.00, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe DN 74, l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 3 februarie 2019, în jurul orei 22.15, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce desfășurau activități de patrulare pe raza comunei Cenade, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 35 de ani, din Cenade.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea