Rămâi conectat

Actualitate

Șoferi BEȚI sau cu mașini neînmatriculate, prinși de polițiștii din Alba: Ce alcoolemie aveau aceștia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șoferi BEȚI sau cu mașini neînmatriculate, prinși de polițiștii din Alba: Ce alcoolemie aveau aceștia

La data de 6 iulie 2022, în jurul orei 23,40, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia, au depistat un bărbat de 30 de ani, din Zlatna, care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,85  mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 6 iulie 2022, în jurul orei 19,30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au depistat un tânăr de 28 de ani, din comuna Mihalț, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe raza localității Veseuș.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 6 iulie 2022, în jurul orei 23,00, polițiștii din Cugir au depistat o femeie de 51 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Nuferilor din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătoarei auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,97 mg /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea