Rămâi conectat

Curier Județean

Șofer bulgar cu carnetul suspendat de 5 ani, depistat în trafic de polițiștii din Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Alba, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, miercuri, 26 februarie a.c., pe DN 1, o autoutilitară condusă de Milen K., cetăţean cu domiciliul în Bulgaria.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că permisul de conducere al acestuia figura ca fiind suspendat din data de 27 martie 2009.

Faţă de conducătorul auto s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată ” , faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 2 din noul Cod Penal.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Performanță EXTRAORDINARĂ: Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, campioană pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada sportului militar liceal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță EXTRAORDINARĂ: Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, campioană pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada sportului militar liceal Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia își păstrează titlul de campioană la Olimpiada sportului militar liceal, etapa a II-a, titlu obținut și anul trecut. Cu patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea