Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ȘOCANT| Un bărbat din Alba, prins fără MASCĂ și BILET de tren, a mușcat un polițist. Agresorul are HIV și tocmai a fost eliberat din închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ȘOCANT| Un bărbat din Alba, prins fără MASCĂ și BILET de tren, a mușcat un polițist. Agresorul are HIV și tocmai a fost eliberat din închisoare

Un polițist care încerca, duminică, să imobilizeze un bărbat din Alba Iulia, care tocmai fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Albă și care a devenit violent în gara din Medgidia, a fost mușcat de antebraț. Individul avea HIV.

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin în gara din Medgidia, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.

La vederea polițiștilor, bărbatul a devenit recalcitrant, a refuzat să își decline identitatea, astfel că polițiștii au încercat să îl ducă la sediul Postului de poliție TF Medgidia.

La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.

În momentul în care a fost încătușat, în jurul orei 15.00, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, în partea superioară.
În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul tocmai fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei de duminică.

Totodată, s-a stabilit și faptul că acesta este infectat cu virusul HIV.

Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru ultraj și transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Poliția Română a transmis că bărbatul se află la sediul Postului de Poliție TF Medgidia, urmând a fi prezentat, duminică, Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În ceea ce privește starea polițistului, IGPR transmite că acesta este în stare stabilă și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

sursa: sitiripesurse.ro

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea