Rămâi conectat

Ştirea zilei

SMURD și Ambulanța Alba au primit astăzi un SPRIJIN în valoare totală de 36.000 lei pentru dezinfectarea rapida a autovehiculelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salvatorii au și ei îngerii lor păzitori, care le sun aproape și le oferă un sprijin atunci când au mai mare nevoie de acesta! Acești îngeri sunt chiar oamenii cu suflet mare.

Ambulanța și SMURD-ul, cele două servicii de urgență care acoperă intervențiile medicale de prim ajutor, salvând vieți acolo când este nevoie, au primit și ele un serviciu „de urgență”, din partea unor oameni sufletiști și solidari.

SMURD și Ambulanța Alba aveau nevoie de un aparat pentru dezinfectarea rapidă a ambulanțelor, a cărui cost nu a fost deloc mic. Valoarea aparatului, numit nebulizator, e de 17.000 ron, iar soluția specială care este necesară pentru dezinfectarea rapidă a autovehiculelor costă cu 2.000 de ron mai mult decât nebulizatorul.

Aparatara, în valoare totală de 36.000 ron, a fost achiziționată de către un cetățean plin de generozitate, ajutat de câțiva colaboratori.

Astfel, nebulizatorul a fost achiziționat și donat astăzi, vineri, 10 aprilie, la pachet cu soluția specială în valoare de 19.000 ron (preț la care se adaugă și TVA-ul).

Grație acestui ajutor, ambulanțele pot intra acum în acțiune în aproximativ 45 de minute de la ultima lor intervenție, iar secția de Ambulanță Alba va avea propriul nebulizator, nemafiind nevoie să deplaseze la sediul ISU pentru dezinfecție.

Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare de către unul dintre cetățenii implicați în diverse acțiuni civice.

„Este o donatie care va salva mulți pacienți și lucrători pe ambulante de posibile infectări și reinfectari. Mulțumim!”, a fost mesajul de mulțumire pentru altruismul de care a dat dovadă domnul Cristian Vlad împreună cu compania, fără de care această achiziție nu ar fi fost atât de ușor de realizat.

De asemenea, aceșia au făcut un frumos gesy și către secțiea de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, donând cadrelor medicale 50 de comninezoane și 40 de viziere

„Am primit dreptul de a face public numele firmelor implicate în donație, care au mai donat pentru secția de boli infectiose din Alba Iulia, 40 bucăți viziere și 50 combinezoane de protecție. Acestea sunt : Premio – Euro Star Group, reprezentată de domnul Cristian Vlad, Mecsol Galda, RM Genova, Ancău Company, Eco Trade. Vă mulțumesc, domnule Cristian Vlad &co.!”, se mai arată în mesaj.

Sursă foto: Arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea