SMURD și Ambulanța Alba au primit astăzi un SPRIJIN în valoare totală de 36.000 lei pentru dezinfectarea rapida a autovehiculelor

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Salvatorii au și ei îngerii lor păzitori, care le sun aproape și le oferă un sprijin atunci când au mai mare nevoie de acesta! Acești îngeri sunt chiar oamenii cu suflet mare.

Ambulanța și SMURD-ul, cele două servicii de urgență care acoperă intervențiile medicale de prim ajutor, salvând vieți acolo când este nevoie, au primit și ele un serviciu „de urgență”, din partea unor oameni sufletiști și solidari.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

SMURD și Ambulanța Alba aveau nevoie de un aparat pentru dezinfectarea rapidă a ambulanțelor, a cărui cost nu a fost deloc mic. Valoarea aparatului, numit nebulizator, e de 17.000 ron, iar soluția specială care este necesară pentru dezinfectarea rapidă a autovehiculelor costă cu 2.000 de ron mai mult decât nebulizatorul.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Aparatara, în valoare totală de 36.000 ron, a fost achiziționată de către un cetățean plin de generozitate, ajutat de câțiva colaboratori.

Astfel, nebulizatorul a fost achiziționat și donat astăzi, vineri, 10 aprilie, la pachet cu soluția specială în valoare de 19.000 ron (preț la care se adaugă și TVA-ul).

Grație acestui ajutor, ambulanțele pot intra acum în acțiune în aproximativ 45 de minute de la ultima lor intervenție, iar secția de Ambulanță Alba va avea propriul nebulizator, nemafiind nevoie să deplaseze la sediul ISU pentru dezinfecție.

Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare de către unul dintre cetățenii implicați în diverse acțiuni civice.

„Este o donatie care va salva mulți pacienți și lucrători pe ambulante de posibile infectări și reinfectari. Mulțumim!”, a fost mesajul de mulțumire pentru altruismul de care a dat dovadă domnul Cristian Vlad împreună cu compania, fără de care această achiziție nu ar fi fost atât de ușor de realizat.

De asemenea, aceșia au făcut un frumos gesy și către secțiea de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, donând cadrelor medicale 50 de comninezoane și 40 de viziere

„Am primit dreptul de a face public numele firmelor implicate în donație, care au mai donat pentru secția de boli infectiose din Alba Iulia, 40 bucăți viziere și 50 combinezoane de protecție. Acestea sunt : Premio – Euro Star Group, reprezentată de domnul Cristian Vlad, Mecsol Galda, RM Genova, Ancău Company, Eco Trade. Vă mulțumesc, domnule Cristian Vlad &co.!”, se mai arată în mesaj.

Sursă foto: Arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei