Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Smiley, la Alba Fest: Pe scenă a fost de senzație. Întotdeauna când vin la Alba Iulia mă simt foarte bine

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Smiley, cântărețul de muzică ușoară dedicat genului pop și muzicii dace, a spus la finalul celei de-a treia seri de Alba Fest 2015 că ”pe scenă a fost de senzație”, el precizând că întotdeauna când vine la Alba Iulia se simte ”foarte bine”.

Smiley01Concertul lui Smiley, care a încheiat ultima seară de petrecere a Zilelor Orașului, a fost, probabil, cel mai așteptat de publicul din Piața Cetății.

Smiley a concertat în jur de 60 de minute și a fost chemat pe scenă de prietenul său, Marius Moga, artistul care făcut cinste municipiului Alba Iulia.

Smiley s-a arătat satisfăcut de ceea ce a găsit în Cetatea Alba Carolina și a spus, la final, că se bucură că oamenii îl primesc cu căldură.

Povestea piesei ”Oarecare”, a fost o întâmplare

Răspunzând unei întrebări, Smiley a afirmat că numele piesei ”Oarecare” a venit din întâmplare. ”La început, nu se numea așa. Oamenii de la Telekom au ascultat ideea piesei și au spus că le-ar plăcea să o folosească pentru o campanie pe care ei o dezvoltă; în sensul în care oamenii să dăruiască lucruri fără nici un motiv. Când am auzit-o mi-am dat seama că va fi o piesă care va prinde foarte bine”, a spus cântărețul. El a afirmat că în fiecare zi se simte ”un oarecare”.

Publicul din Alba Iulia

Smiley a afirmat că publicul, în funcție de zonă, Transilvania, Moldova, Banat, Țara Românească,  reacționează diferit la anumite piese. ”Din câte mi-am dat eu seama celor din Alba Iulia le-a plăcut piesele ”Acasă”, ”Cai verzi”, ”În Lipsa mea”, ”Preocupat cu gura ta”. În general oamenilor le plac piesele pe care le cunosc. Eu în concerte mai cânt piese pe care oamenii nu le cunosc de la radio”, a conchis cântărețul.

În 6-7 iunie, la Alba Fest, au concertat mai mulți artiști: Sore, Cabron, Dorian, Speak, Alex Velea, formația Radio Killer, muzicianul din Bosnia și Herțegovina Goran Bregović alături de trupa sa, Wedding and Funeral Orchestra și românii de la Mahala Rai Banda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea