Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

SM Speromax Alba, are nevoie de întăriri pentru voluntari. Un post de maseur voluntar pentru ajutorarea persoanelor cu scleroză multiplă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația SM Speromax Alba are nevoie de întăriri în rândul voluntarilor. Este vorba despre un post de maseur profesionist care să se ocupe de pacienții cu scleroză multiplă din județ.

Terapia de care au nevoie acești pacienți este esențială pentru o cât mai bună calitate a vieții. Gimnastica medicală și ședințele de masaj la nivelul musculaturii întregului corp au un efect foarte bun pentru întregul sistem articular și muscular, afectate de scleroza multiplă.

SM Speromax Alba se bazează, de 13 ani, pe sprijinul comunității și al voluntarilor, care au reușit, de-a lungul timpului, să ofere sprijin pacienților din județul Alba, prin servicii variate care acoperă o paletă largă de nevoi resimțite de cei care suferă de această maladie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” organizează concurs pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” organizează concurs pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile Cinci posturi au fost scoase la concurs de către Inspectoraul pentru Situații de Urgență „Unirea” pentru locuri precum: control și activități preventive, avizare-autorizare, control și activități preventive, intervenție și reziliența comunităților și asistență medicală de urgență și prim ajutor calificat. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea