Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Site-ul oficial al Prefecturii Alba a luat-o razna. În engleză !

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mereu m-am întrebat ce fac efectiv, zi de zi, majoritatea funcționarilor dintr-o prefectură. Nu m-am lămurit nici până astăzi. Am aflat în schimb, ce nu fac. Cel puțin cei din cadrul Instituției Prefectului din județul Alba. Nu citesc pagina oficială a instituției. Unde de la ânceputul lunii, se postează frecvent și constant articole fără niciun sens, în limba engleză.

Se poate spune astfel că pagina oficială a Instituției Prefectului din județul Alba a luat-o razna ! De două săptămâni, mai precis din 5 noiembrie, a început să publice, la secțiunea “știri și comunicate”, nonsensuri în limba engleză.

Numărul “comunicatelor” a ajuns între timp la 15, fără ca nimeni să observe și să remedieze acest lucru. Chiar dacă totul se petrece pe prima pagină a site-ului, titlurile fantoma fiind totodata rulate pe banda din susul paginii la <<Ultimele Anunturi>>.

 

Poți afla în schimb programul de lucru la Prefectură. De Luni până Joi între 8.00-16.30, iar vineri până la 14.00, că e zi scurtă. Audiențele sunt marți, de la 13.00.

Mai multe, pe www.prefecturaalba.ro

Bogdan Presecan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea