Rămâi conectat

Politică Administrație

Site-ul oficial al Prefecturii Alba a luat-o razna. În engleză !

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mereu m-am întrebat ce fac efectiv, zi de zi, majoritatea funcționarilor dintr-o prefectură. Nu m-am lămurit nici până astăzi. Am aflat în schimb, ce nu fac. Cel puțin cei din cadrul Instituției Prefectului din județul Alba. Nu citesc pagina oficială a instituției. Unde de la ânceputul lunii, se postează frecvent și constant articole fără niciun sens, în limba engleză.

Se poate spune astfel că pagina oficială a Instituției Prefectului din județul Alba a luat-o razna ! De două săptămâni, mai precis din 5 noiembrie, a început să publice, la secțiunea “știri și comunicate”, nonsensuri în limba engleză.

Numărul “comunicatelor” a ajuns între timp la 15, fără ca nimeni să observe și să remedieze acest lucru. Chiar dacă totul se petrece pe prima pagină a site-ului, titlurile fantoma fiind totodata rulate pe banda din susul paginii la <<Ultimele Anunturi>>.

 

Poți afla în schimb programul de lucru la Prefectură. De Luni până Joi între 8.00-16.30, iar vineri până la 14.00, că e zi scurtă. Audiențele sunt marți, de la 13.00.

Mai multe, pe www.prefecturaalba.ro

Bogdan Presecan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Continuă lucrările de modernizare a străzilor din Teiuș: Se decopertează pe Mihail Kogălniceanu și se finalizează înlocuirea conductelor de apă pe Horea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Continuă lucrările de modernizare a străzilor din Teiuș: Se decopertează pe Mihail Kogălniceanu și se finalizează înlocuirea conductelor de apă pe Horea La Teiuș continuă lucrările de modernizare a străzilor. Zilele acestea se decopertează pe Mihail Kogălniceanu și se finalizează înlocuirea conductelor de apă pe Horea, au anunțat reprezentanții primăriei. Citește și: FOTO: „Polivalenta de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea