Site-ul oficial al Prefecturii Alba a luat-o razna. În engleză !

Mereu m-am întrebat ce fac efectiv, zi de zi, majoritatea funcționarilor dintr-o prefectură. Nu m-am lămurit nici până astăzi. Am aflat în schimb, ce nu fac. Cel puțin cei din cadrul Instituției Prefectului din județul Alba. Nu citesc pagina oficială a instituției. Unde de la ânceputul lunii, se postează frecvent și constant articole fără niciun sens, în limba engleză.

Se poate spune astfel că pagina oficială a Instituției Prefectului din județul Alba a luat-o razna ! De două săptămâni, mai precis din 5 noiembrie, a început să publice, la secțiunea “știri și comunicate”, nonsensuri în limba engleză.

ELIT

Numărul “comunicatelor” a ajuns între timp la 15, fără ca nimeni să observe și să remedieze acest lucru. Chiar dacă totul se petrece pe prima pagină a site-ului, titlurile fantoma fiind totodata rulate pe banda din susul paginii la <<Ultimele Anunturi>>.

 

Mihail David - 2020

Poți afla în schimb programul de lucru la Prefectură. De Luni până Joi între 8.00-16.30, iar vineri până la 14.00, că e zi scurtă. Audiențele sunt marți, de la 13.00.

Mai multe, pe www.prefecturaalba.ro

Bogdan Presecan

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

*** 18 noiembrie 2015 at 22:47

Ce fac angajatii prefecturii? Taie frunza la caini cu prefectul in frunte!

mihai 19 noiembrie 2015 at 7:38

„…Unde de la ânceputul lunii, se postează frecvent și constant articole fără niciun sens, în limba…”
Pe bune?… ânceputul?????????

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...