Rămâi conectat

Sport

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Montreal

Ziarul Unirea

Publicat

în

  • Simona Halep, calificată în finala Rogers Cup, va urca pe locul 3 în clasamentul WTA

Jucătoarea româncă de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 5 şi locul 5 WTA, a învins-o pe germana Angelique Kerber, poziţia 2 WTA, scor 6-0, 3-6, 6-2, şi s-a calificat în finala turneului de la Montreal (Canada), dotat cu premii în valoare totală de 2.714.413 dolari.

După acest meci, jucătoarea din România și-a asigurat urcarea pe locul 3 în clasamentul WTA.

În primul set, Simona Halep practic n-a avut rivală pe teren, reușind să se impună cu un categoric 6-0. Setul secund a fost mult mai greu pentru jucătoarea noastră, iar nervii au jucat un rol important în pierderea setului.

În decisiv, Simona a revenit fantastic la jocul din primul set și a dominat-o aproape în totalitate pe nemțoaică. La scorul de 4-2 pentru Halep, Simona a reușit un punct fabulos care a făcut-o pe Kerber s-o aplaude la scenă deschisă.

În cealaltă semifinală, se vor duela Madison Keys, locul 12 WTA, și Kristina Kucova, locul 121 WTA.

Sursa: gsp.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea