Rămâi conectat

Politică Administrație

Silviu Vințeler: ”Respect, ocnamureșeni!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Silviu VintelerExercițiul democratic de duminică, 16 noiembrie, a demonstrat și pentru comunitatea noastră că drepturile pe care le avem pot și trebuie să fie folosite.

Votul exprimat duminică a reprezentat pentru toți cei care s-au prezentat la urne exprimarea propriei voințe, a crezului politic pe care fiecare îl are, a fost un vot pentru democrație.

Dincolo de rezultat, nu pot să nu remarc prezența foarte mare a cetățenilor orașului la secțiile de votare, semn că marea noastră majoritate a înțeles cum funcționează o societate democratică, în care votul reprezintă cea mai puternică armă pe care o are societatea civilă în definirea clasei politice, în alegerea celor care ne vor reprezenta în următorii ani.

Mulțumesc tuturor celor care au înțeles că votul, indiferent de opinia exprimată duminică, nu este un moft, ci o necesitate, un drept pe care trebuie să-l folosim pentru noi, pentru copiii noștri.

Mulțumesc tuturor celor care, indiferent de candidatul ales pentru funcția de președinte al României, au înțeles că votul lor este un vot pentru o Românie mai demnă.

Mulțumesc cetățenilor orașului Ocna Mureș că au votat, că s-au implicat activ în ceea ce se poate numi acum, pentru noi românii, revoluția votului.

Duminică cu toții am votat pentru democrație!

Mulțumesc ocnamureșeni, respect pentru votul vostru, oricare a fost acesta!

Silviu Vințeler, primar al orașului Ocna Mureș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea