Rămâi conectat

Curier Județean

Sibian de 48 de ani, cercetat pentru FURT în Alba: A sustras scule electrice și un motostivuitor dintr-o firmă din Sebeș. Prejudiciu de 35.000 de lei, recuperat parțial de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un sibian de 48 de ani este cercetat pentru FURT în Alba, după ce a sustras scule electrice și un motostivuitor dintr-o firmă din Sebeș. Prejudiciu de 35.000 de lei a fost recuperat parțial de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 martie 2023, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au identificat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Sibiu, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt care a fost sesizată poliției la data de 30 decembrie 2022.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în urma unor neînțelegeri cu administratorul unei societăți comerciale din comuna Șpring, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unui spațiu în care erau depozitate mai multe scule electrice și un motostivuitor și le-ar fi sustras.

Ulterior, bunurile, a căror valoare a fost estimată la 35.000 de lei, ar fi fost transportate în municipiul Sibiu unde ar fi fost valorificate.

Pentru obținerea de probe și recuperarea prejudiciului, în dimineața zilei de 13 martie 2023, cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au efectuat o percheziție, pe raza municipiului Sibiu, ocazie cu care a fost recuperat mare parte din prejudiciu.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

11 decembrie | BebeBiblioteca, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Amintiri frumoase: Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită!, noua temă a atelierului de parenting

Ziarul Unirea

Publicat

în

11 decembrie | BebeBiblioteca, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Amintiri frumoase: Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită!, noua temă a workshop-ului de parenting Luni, 11 decembrie 2023, începând cu ora 17:00, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba va avea loc ultimul atelier de parenting din anul 2023. De data aceasta, psihoterapeuta Adina Drimbe, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare