Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Și Selagea pleacă de la Metalurgistul Cugir | Fostul unirist, foarte aproape de Industria Galda!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mijlocașul albaiulian Ciprian Selagea va pleca în această iarnă de la divizionara terță Metalurgistul Cugir, cu care se mai află sub contract, și după toate probabilitățile va accepta propunerea venită de la Industria Galda de Jos, liderul Ligii 4. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a mai primit oferte de la alte formații din Alba, respectiv Viitorul Sântimbru (Liga 4) și CS Ocna Mureș (Liga 4).

“Ne dorim un mijlocaș care să lege jocul, să facă tranziția între apărare și ofensivă”, spunea Doru Oancea, antrenorul principal al liderului celui de-al 4-lea eșalon.

Selagea este al doilea jucător din Cetatea Marii Uniri care intenționează să se despartă de gruparea “roș-albastră”, după fundașul Ionuț Grozav, acesta intenționând să revină la CSM Unirea Alba Iulia. Prins în bună măsură cu proiectul Optimum Alba Iulia, club care se ocupă cu sectorul juvenil, Selagea a avut un program încărcat, situație care i-a afectat în bună măsură prezența la antrenamente. Această toamnă nu a fost, din punct de vedere fotbalistic, una fericită pentru ex-unirist, care nu a reușit să marcheze pentru Metalurgistul. Dacă în campionatul trecut, primul petrecut sub Drăgana, a înscris în 4 rânduri, în acest sezon Selagea a devenit mai degrabă un obișnuit al băncii de rezerve. Un singur meci a fost inclus în primul unsprezece, cel de pe “Cetate” cu CSM Unirea Alba Iulia (scor 1-3), când a fost înlocuit în minutul 66, în rest a mai bifat 4 prezențe, în care a strâns mai puțin de 60 de minute (în 7 întâlniri a fost rezervă neutilizată). În acest context, mai punctăm că la bursa transferurilor din județ se vehiculează că Industria Galda a tatonat și pistele Al. Costea și Ad. Hăprian, cei care se despart de divizionara terță CS Universitatea Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanca Andreea Fleșer, campioană națională universitară la baschet feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanca Andreea Fleșer a devenit campioană națională universitară la baschet feminin și va evolua la Campionatul European Universitar în Ungaria Andreea Fleșer, baschetbalista originară din Aiud, a devenit campioană națională universitară cu echipa Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București – Universitatea Pitești. Turneul final s-a disputat la Oradea, cu participarea a 5 echipe, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea