Rămâi conectat

Curier Județean

Și-a amenințat vecinul în miez de noapte: Amendă de 1.000 de lei pentru un bărbat din Roșia Montană, după intervenția jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Amendă de 1.000 de lei pentru un bărbat din Roșia Montană care și-a amenințat vecinul în miez de noapte. A fost nevoie de intervenția jandarmilor.

Un echipaj mixt format din efective de politie și jandarmerie, a intervenit azi-noapte, în jurul orei 01:00, în localitatea Dărăoia, în urma unui apel la 112, efectuat de către un bărbat care reclama faptul că un vecin care se afla în fata casei acestuia, îi adresa injurii și amenințări.

La adresa apelantului s-a deplasat un echipaj mixt, care a constatat că persoana în cauză, un bărbat de 40 de ani, aflat în vădită stare de ebrietate, profera injurii și amenința apelantul, cu acte de violență chiar și la sosirea forțelor de ordine. Nu este pentru prima dată când jandarmii intervin în cazul acestei persoane cunoscută pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și pentru adresarea de injurii și amenințări, când se află în stare de ebrietate.

Bărbatul a fost sancționat contravențional de către jandarmi cu o amendă în valoare de 1. 000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea