Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Sfârșit de săptămână exploziv la Alba Iulia: Simfonia Focului și Zilele Prieteniei Bergenbier – artă pirotehnică și muzică bună în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sarbatoarea muzicii la alba iulia001Reprezentații de artă pirotehnică și concerte cu trupe de renume – aceasta este oferta de weekend pentru albaiulieni. Administrația locală și un important producător de bere din România își dau mâna pentru organizarea unui nou sfârșit de săptămână spectaculos găzduit de Cetatea Alba Carolina.

Participând la ”Simfonia Focului”, amatorii de distracție ce vor fi prezenţi în oraş în zilele de 25, 26 și 27 iulie vor avea ocazia atât să-şi desfete privirile cu minunatele focuri de artificii, dar şi să facă parte din juriu, pentru că spectacolul va fi unul sub formă de competiţie. Companii din Polonia, Bulgaria şi România se vor întrece în lumină, culori şi efecte,  sincronizate cu muzică, iar juriul format din public va putea vota prin SMS reprezentanţia favorită. Festivalul se află la prima ediţie, însă organizatorii – Primăria Municipiului Alba Iulia – promit şi ediţii viitoare, acesta urmând să se desfăşoare în fiecare an, în perioada verii.

*Bergenbier te așteaptă în Piața Cetății la Sărbătoarea Prieteniei!

În 26 și 27 iulie Bergenbier aduce la Alba Iulia două zile de concerte cu cele mai ”tari” trupe din România.

Ia-ți prietenii și haideți la Zilele Prieteniei Bergenbier din orașul vostru! Muzica, distracția, faptele bune, berea și prietenii. Acesta e spiritul verii în care prietenia va cuceri România! Simte-l și tu! Și nu uita: putem fi cu toții mai buni, mai buni prieteni!”, spun organizatorii.

Sâmbătă, 26 iulie, începând cu ora 16.00, pe scena din Piața Cetății vor urca: Vița de Vie, Zob, Ska-NK, Niște Băieți, Mercedes Band, Any Sound.

Duminică, 27 iulie, distracția continuă, tot de la ora 16.00, cu: Paraziții, ROA, Mihai Mărgineanu, Ultimu Nivel, N.O.R. și Bohemian Groove.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea