Rămâi conectat

Ştirea zilei

Servicii de cadastru pentru șase sectoare din cartierul Oarda de Sus: Achiziția publică lansată de primărie

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Servicii de cadastru pentru șase sectoare din cartierul Oarda de Sus: Achiziție publică lansată de primărie

Municipiul Alba Iulia, în calitate de autoritate contractantă, are onoarea să vă invite să depuneţi oferta pentru achiziţia directa avand ca obiect „Servicii sistematice de cadastru pe sase sectoare cadastrale situate in extravilanul localităţii Alba Iulia, zona Oarda de Sus”.

Obiectul caietului de sarcini îl constituie atribuirea contractului de servicii de cadastru având ca obiect „Realizarea lucrărilor sistematice de cadastru” pentru sectorarele cadastrale nr. 6, nr. 7, nr. 13, nr. 65, nr. 92, şi nr. 133, conform procesului verbal întocmit de OCPI Alba cu nr. 475/16.01.2023, situate în extravilanul localităţii Alba Iulia, cu privire la înscrierea imobilelor în cartea funciară finanţate de ANCPI, în aplicarea prevederilor Ordonanţei de Urgenţă nr. 35/28.06.2016.

Prin lucrările sistematice de cadastru se realizează:

– Identificarea proprietarilor, a posesorilor şi a altor deţinători de imobile în vederea înscrierii în Cartea Funciară.
– Afişarea publică a rezultatelor obţinute în urma executării lucrărilor sistematice de cadastru, rectificarea erorilor semnalate de către deţinători şi deschiderea noilor cărţi funciare.
– Rectificarea erorilor semnalate de către deţinători şi deschiderea noilor cărţi funciare.

Valoarea contractului va fi de 266.246,40 lei fara TVA, conform procesului verbal întocmit de OCPI Alba cu nr. 475/16.01.2023 privind stabilirea sectoarelor şi a sumelor pentru lucrările de înregistrare sistematica iniţiate de unitatea administrativ – teritorială Alba Iulia.

Durata de execuţie este de 20 luni de la data incheieri contractului de finanţare între OCPI Alba si UAT Municipiului Alba Iulia cu nr. 12704/13.12.2022, respectiv până la data de 13.08.2024.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea