Rămâi conectat

Politică Administrație

Senzaționalul la Putere! Dan Diaconescu și PPDD, cu un picior în Guvernul PSD-PC-UNPR

Bogdan Presecan

Publicat

în

Negocierile dintre omul partid Dan Diaconescu și președintele PSD Victor Ponta sunt aproape de o finalizare, în ceea ce privește realizarea unei  alianțe politice. În acest sens, PPDD ar putea primi, în schimbul susținerii social-democraților în Parlament dar și la nivel local, conducerea unui minister.

Astfel, că astăzi liderul PSD, Victor Ponta, şi preşedintele executiv al social-democraţilor, Liviu Dragnea, s-au întâlnit la Palatul Parlamentului cu preşedintele PPDD, Simona Mann, şi cu secretarul general al partidului, Liviu Neagu, pentru a continua negocierile privind încheierea unui protocol de colaborare. Una dintre doleanţele celor de la PPDD este obţinerea unui minister. Dan Diaconescu a declarat la Digi24 că doreşte Ministerul Transporturilor.

Cele două partide doresc să facă alianţe în principal pe plan local, pentru a contracara, pe unde se mai poate, noile majorităţi formate de echipa PNL-PDL.

La nivelul județului Alba, această alianță a Partidului Poporului cu actuala Putere, ar putea conduce la pierderea mai multor viceprimari câștigați cu greu de PPDD, în urma unor alianțe locale cu PDL sau PSD.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea