Selagea, la un pas de a deveni liber

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

După Dâlbea şi Poverlovici un alt fotbalist unirist, Ciprian Selagea poate pleca gratis de la echipa din Cetatea Marii Uniri, internaţionalul de tineret fiind decis să părăsească în această iarnă divizionara secundă. Jucătorul mai aşteaptă doar hârtia conform căreia a câştigat memoriul depus în luna decembrie (înştiinţarea oficială transmisă de FRF clubului FC Unirea Alba Iulia) şi implicit a devenit liber de contract, pentru a da curs uneia dintre ofertele venite din Liga 1, dar şi din străinătate. În altă ordine de idei, antrenorul Marian Pană a decis să renunţe la doi dintre jucătorii aflaţi în probe, Dutciuc (Aerostar Bacău) şi Măd. Munteanu (Farul Constanţa). (H.D.M.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

jiji 15 februarie 2011 at 8:40

un nesimţit…un coate goale…un nimeni ! vă asigur că n-o să mai auziţi de el dacă pleacă de la Alba.dar şi dacă nu…v-a fi vai de capul lui…am să-l huiduiesc tot timpul meciului în care intră,asta dacă mai are curaj. SĂŢI FIE RUŞINE MĂI COPILE !

bai jiji 15 februarie 2011 at 9:07

ce tot ai cu selagea? a avut tangente cu nevastata,mamata,prietena ori sora ta?de unde atatea vorbe rele despre el?de fiecare data scrii numai urat la adresa lui …si parca vad ca tu nici nu-l cunosti. vezi-ti de oile tale si rezolva-ti problemele in alta parte.auzi ca-l huiduiesti, dar tu cine esti mai mama omida?

ciprianeee 15 februarie 2011 at 9:14

Foarte bine tata…pleaca cat mai repede de aici.au venit moldovenii sa faca legea la alba iulia in frunte cu marele impresar Bojin!!!du-te si fa-ti un rost in viata ca esti un baiat prea bun din toate punctele de vedere… nu pune la suflet astfel de magarii sunt niste oameni frustrati pe tine si comenteaza si ei ca altceva ce pot sa-ti faca ??? ai alte planuri lotul national, o echipa mai mare nuuuuu amatorismul de la alba iulia. …semnat, un om cate te stimeaza

Comentariile sunt oprite