Rămâi conectat

Actualitate

SE SCHIMBĂ Codul Fiscal: Când vor fi anunțate noile măsuri și ce planuri se anunță în jurul acestuia

Ziarul Unirea

Publicat

în

SE SCHIMBĂ Codul Fiscal: Când vor fi anunțate noile măsuri și ce planuri se anunță în jurul acestuia

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că se va modifica Codul Fiscal, iar noile măsuri vor fi anunțate cel târziu la 1 iunie pentru ca Legea bugetului pentru anul 2023 să se construiască pe baza noilor modificări.

”Ar trebui să prezentăm noile măsuri la 1 iunie. Codul Fiscal trebuie adoptat cu 6 luni înainte, pentru ca bugetul pe anul viitor să se construiască pe acest nou Cod Fiscal, să fie prinse măsurile.

Rămân la ideea că trebuia să venim cu o reglementare a prețurilor la energie, care s-ar fi văzut imediat. Deocamdată, efectele se văd, dar pe termen mai lung.

Toată lumea vine mereu, că vom avea o colectare mai bună. S-a îmbunătățit colectarea, noul șef al ANAF a luat totul foarte în serios și a crescut colectarea.

Există discuții privind Codul Fiscal, iar când vom lua o decizie vom ieși împreună și vom anunța.”, a spus Marcel Ciolacu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea