Rămâi conectat

Curier Județean

Scutul Pădurii: Peste 50 de metri cubi de material lemnos, confiscați în urma unei acțiuni ce a avut loc în zona Munților Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 24 februarie, poliţiştii din Abrud, în timp ce desfășurau activităţi în cadrul Planului de Acţiune Scutul Pădurii 2015, au oprit pentru control, pe D.N. 74 A, pe raza localităţii Cărpiniş, o autoutilitară cu remorcă, încărcată cu material lemnos şi care era condusă de P.C.V., de 34 de ani, din Cîmpeni.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti împreună cu lucrători silvici, s-au constatat că menţiunile din documentele de însoţire a materialului lemnos nu corespundeau din punct de vedere cantitativ cu cantitatea de lemn efectiv transportată. În documente era trecută cantitatea de 21 metri cubi, iar în realitate autoutilitara era încărcată cu 35,9 metri cubi material lemnos.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a şoferului autoutilitarei, în conformitate cu prevederile art. 19, lit. n din Legea 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost reţinută în vederea confiscării.

Şi tot ieri, 24 februarie a.c., în jurul orelor 1430, poliţiştii din Baia de Arieş, în timp ce acționau pe DN 75, pe raza localităţii Brăzeşti, l-au depistat pe C.D.M., de 33 de ani, din Tălmaciu, judeţul Sibiu, în timp ce transporta cu o autoutilitară, cantitatea de 16,2 metri cubi material lemnos, ale cărei documente de însoţire erau completate necorespunzător.

Şoferul autoutilitarei a fost sancţionat contravențional, în conformitate cu prevederile art. 20 alin 1 lit. a din Legea 171/2010 , iar întreaga cantitate de material lemnos a fost reţinută în vederea confiscării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea