Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

„Scutul Pădurii” în Alba: 16 metri cubi de material lemnos provenit din tăieri ilegale confiscat în Sălciua. Bărbat cu dosar penal pentru furt de lemn

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Sălciua au continuat acţiunile de control în fondul forestier din zona comunei. Au fost recuperaţi 16 metri cubi de material lemnos, iar unui bărbat din comună i-a fost întocmit dosar penal, pentru tăiere ilegală de arbori.

La data de 23.06.2017, poliţiştii Postului de Poliţie Sălciua, sprijiniţi de silvicultori din cadrul Ocolul Silvic Muntele Mare Poșaga, au făcut un control în locul numit „PENTEA” , situat în fondul forestier naţional de pe raza comunei Sălciua.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au constatat că, în perioada decembrie 2016 – iunie 2017, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din comună, a tăiat, fără drept, 14 arbori de esenţă răşinoasă, de pe o parcelă ce o deţine în fondul forestier respectiv.

Poliţiştii şi silvicultorii au identificat 16,4 metri cubi de material lemnos, tăiat ilegal, pe care l-au ridicat, în vederea confiscării.

Activităţile de control vor continua.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea