Rămâi conectat

Curier Județean

Scrisoare deschisă către IPJ Alba: Vă multumim pentru recuperarea stupilor cu albine!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În luna iulie vă prezentam cazul unui furt de stupi de pe un teren viran situat în apropierea localităţii Pianu de Jos, păgubiții fiind din satul Strungari. Celor doi le-au fost furați 22 de stupi cu albine și declarau atunci că au mici speranțe că oamenii legii vor reuși să le recupereze paguba.

Zilele trecute însă, IPJ Alba în colaborare cu alte structuri ale MAI au reușit destructurarea grupului infracțional care a furat peste 550 de stupi de pe raza mai multor județe și recuperarea prejudiciului.

Astfel, când se așteptau mai puțin, Calin si Ioana Stefani din Pianu De Jos, proprietarii stupilor furați din Alba, au fost chemați de polițiștii IPJ Alba să își recupereze prejudiciul.

Aceștia au transmis prin intermediul ziarului “Unirea” o scrisoare prin care mulțumesc poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

” Dorim ca pe această cale sa aducem mulțumiri poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, precum şi poliţiştilor Serviciului de Operatiuni Speciale Alba şi ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Alba, care s-au ocupat de dosarul “ STUPUL”. Vă multumim petru inaltul profesionalism de care a-ți dat dovadă și pentru ajutorul acordat in recuperarea prejudiciului , iar pentru acest lucru vă rugăm să primiţi întreaga noastră apreciere şi consideraţie”, se artă în scrisoarea semnată de Calin si Ioana Stefani din Pianu De Jos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Performanță EXTRAORDINARĂ: Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, campioană pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada sportului militar liceal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță EXTRAORDINARĂ: Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, campioană pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada sportului militar liceal Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia își păstrează titlul de campioană la Olimpiada sportului militar liceal, etapa a II-a, titlu obținut și anul trecut. Cu patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea