Rămâi conectat

Societate

Scopul principal pentru Tudor Hălălai la Balul Balurilor 2014 este să-şi facă noi prieteni, dar nu se va da la o parte în lupta pentru titlul de Mister

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

boboci Balul Balurilor 201407Elevul Liceului Teoretic Teiuş, Tudor Hălălai spune că premiul de Mister Boboc 2014 la Balul Balurilor este un motiv pentru care concurează, dar miza şi mai mare este aceea de a-şi realiza legturi cu colegi din alte oraşe.

Se caracterizează ca fiind o fire amuzantă, generoasă şi ambiţioasă şi este pasionat de jocurile de pe calculator şi întot. Tudor s-a împrietenit deja cu „adversarii” balului şi spune au format deja legături interpersonale foarte bune. Este de părere că omul doar prin muncă poate să-şi îndeplinească scopurile. Modelul lui este unul din cei mai buni neurochirurgi din lume, Ben Carson, iar în viitor doreşte să ajungă medic pentru a vedea oamenii ieşind din spital cu zâmbetul pe buze.

Dacă îţi place Tudor Hălălai apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri”  va câştiga titlul de Mister Popularitate Ziarul Unirea dar şi premii în bani, un tricou cu Ziarul Unirea, pentru a ţine minte mereu titlul câştigat, şi o şedinţă foto cu Mihai Zmenta.

[nggallery id=1100]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea