Rămâi conectat

Cultură Educație

Şcoala de Vară a asistenţilor sociali din Alba şi Mureş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, împreună cu Asociaţia Profesională a Asistenţilor Sociali Alba, organizează în perioada 15-19 iunie 2011 Şcoala de Vară a asistenţilor sociali. La evenimentele găzduite de Şcoala de Vară din acest an vor participa 40 de asistenţi sociali din cadrul serviciilor sociale dezvoltate în parteneriat public-privat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi de partenerii săi din judeţele Alba şi Mureş. Şcoala de Vară este acreditată de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali, participanţii primind la final 9 credite profesionale necesare desfăşurării activităţii în asistenţa socială.
Tema din acest an a Şcolii de Vară este Asistenţa socială a grupurilor vulnerabile, cursurile vizând, în mod special, problemele pe care le întâlneşte şi soluţiile la care trebuie să apeleze un asistent social în activitatea sa cu grupuri din diferite categorii sociale defavorizate. Evenimentul va fi organizat în cadrul proiectului „Parteneriat public-privat în administrarea de servicii sociale – Model de excelenţă” (POSDRU/41/3.3/G/25894), cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – „Investeşte în Oameni!”, Axa prioritară nr. 3 „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenţie 3.3 „Dezvoltarea parteneriatelor şi încurajarea iniţiativelor pentru partenerii sociali şi societatea civilă”. Proiectul este implementat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în parteneriat cu DGASPC Alba, DGASPC Mureş, Asociaţia Profesională a Asistenţilor Sociali Alba şi Fundaţia PAEM Alba. Anul trecut, 2010, tema Şcolii de Vară a fost Asistenţa socială a copilului şi familiei, la cursuri participând acelaşi număr de asistenţi sociali ca şi în acest an. (I.H.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea