Rămâi conectat

Sport

Şcoala cu clasele I-VIII Petreşti calificată la turneul final

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Echipa reprezentativă de fotbal a judeţului Alba pentru învăţământul gimnazial din mediul rural, Şcoala cu clasele I-VIII Petreşti a ocupat locul întâi la etapa interjudeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, organizată la Arad. Formaţia pregătită de profesorul Vasile Bâtiu s-a calificat astfel la turneul final de la Bacău din perioada 5-8 mai 2011, alături de încă 6 echipe din ţară. Dar iată şi alte rezultate sportive din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar: letapa judeţeană la fotbal pentru învăţământul gimnazial din mediul urban (desfăşurată la Sebeş, în parcul „Arini”): 1. Liceul cu Program Sportiv Sebeş (s-a calificat la etapa interjudeţeană din perioada 8-10 aprilie în judeţul Caraş-Severin), 2. Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” Alba Iulia, 3. Şcoala cu clasele I-VIII „Vasile Goldiş” Alba Iulia.
În zilele de 18-19 martie la Colegiul Tehnic „Apulum” Alba Iulia a avut loc etapa interjudeţeană la handbal băieţi pentru învăţământul gimnazial din mediul urban, rezultând ierarhia: 1. Liceul cu Program Sportiv „Banatul” Timişoara (a acces la turneul final din perioada 5-8 mai, la Bistriţa), 2. Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reşiţa, 3. Grup Şcolar Sântana (Arad), 4. Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, 5. Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara” Hunedoara. Informaţiile ne-au fost furnizate de prof. Ştefan Bardi, inspector şcolar de specialitate. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

AC „Mica Romă” Blaj, locul 8 la ECC Cross Country, Under 20, echipe, masculin

Dan HENEGAR

Publicat

în

AC „Mica Romă” Blaj s-a clasat pe locul 8 la ECC Cross Country, Under 20, echipe, masculin, concursul disputându-se în Portugalia. Echipa AC „Mica Romă” Blaj s-a clasat pe locul al 8-lea în ierarhia pe echipe, masculin, Under 20, la ECC Cross Country, competiție atletică ce se desfășoară în Portugalia, la Albufeira. Clubul din Blaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea