Rămâi conectat

Ştirea zilei

”Schumacher” de Alba Iulia are doar 20 de ani: A fost prins pe Autostrada A3 cu 215 km/h

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr vitezoman, care poate fi numit de prieteni, de acum înainte, Schumacher de Alba Iulia, a fost depistat de poliţiştii Biroului de Poliţie pe Autostrada A3, pe tronsonul Turda –Borş, cu viteza de 215 km/h.

Autostrada Orastie -Sibiu_lot3 (8)Poliţia Română atrage atenţia cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie. Poliţiştii i-au reţinut permisul în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile, scrie evz.ro.

La data de 27 martie a.c., poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3, din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române, au depistat un bărbat, de 20 de ani, din  Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe tronsonul Turda –Borş, cu  viteza de 215 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 877,5  lei, conform legislaţiei în vigoare.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 877,5  lei, scrie voxtvregional.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea