Scene de groază, autocarul echipei de juniori B a FCM Baia Mare s-a răsturnat lângă Cugir! Spaimă pentru tinerii fotbalişti

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

FCM Baia MareÎn această seară, autocarul echipei FCM Baia Mare, ce transporta juniorii B ai formaţiei maramureşene, pregătită de Şomcherechi s-a răsturnat lângă Cugir, în apropierea cabanei Perla, de pe Râul Mare, fiind implicat într-un accident rutier!

Se pare că a fost vorba de o manevră neglijentă a conducătorului auto, care a abordat cu viteză o curbă la stânga. La faţa locului au ajuns echipaje de la Smurd, ISU şi Ambulanţă, care au rezolvat problemele medicale, dar şi utilaje ale primăriei din Cugir, alături de primarul Adrian Teban. Accidentul nu a avut urmări grave, dar câţiva jucători au ajuns la spitalele din Cugir şi Alba Iulia, pentru investigaţii medicale amănunţite.

USR - Alegeri parlamentare 2020

*Meciul se joacă sâmbătă

În cele din urmă, întâlnirea dintre Metalurgistul Cugir și FCM Baia Mare se va juca sâmbătă dimineața, în ciuda incidentului ce putea avea urmări grave.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Fotbalişti au trăit clipe de groază, dar, din fericire nu s-au înregistrat victime!

Delegaţia băimăreană urma să se cazeze în respectiva locaţie, situată la circa 5 kilometri de Cugir, în vederea partidei de mâine cu echipa de sub Drăgana. Din pricina accidentului, la un moment dat se punea problema ca partida să nu se  mai dispute.

Dan HENEGAR