Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Scandalul continuă în PSD Blaj!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Pentru informarea electoratului PSD din mun. Blaj, jud. Alba, şi pentru a cunoaşte poziţia falsă a doamnei Tomoioagă Liliana Lucia, academician doctor, inginer la SCDVV Blaj, vă informez următoarele:
S-au făcut alegeri la org. Blaj a PSD în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Dîrzu Ioan, care deşi prezent, nu a luat atitudine referitor la abuzurile şi alegerile nestatutare din partid, respectiv organizaţia Blaj, unde această doamnă de fier, după bunul său plac, face alegeri nestatutare, cu butelia de vin.
De 2 ani de când este preşedintă a org. Blaj a PSD nu a obţinut rezultate bune în campanie, deşi este susţinută de Consiliul Judeţean al PSD, iar plocoanele trimise de la SCDVV Blaj iau drumul judeţului şi chiar la toate organizaţiile de partid din judeţ. Aş vrea să ştiu ce spun şefii domniei sale de la Bucureşti, pentru că SCDVV nu este proprietate privată, este o instituţie publică de stat.
Vă pot prezenta filmul acestor evenimente nestatutare ale organizaţiei PCR Blaj, condusă dictatorial de Tomoioagă Liliana Lucia, expert în minciună şi manipulare, pentru a-şi atinge scopul, susţinută de preşedintele Consiliului Judeţean al PSD Alba, domnul Dîrzu Ioan.
La şedinţa din 28.10.2011 s-au eliminat cei mai vechi membri cotizanţi care au făcut muncă de partid, în campania electorală au depus eforturi financiare, pentru ca alţii din clica doamnei de tablă să fie aleşi consilieri. Aş menţiona schimbarea secretarului domnul Suciu Augustin, un om de onoare care a înfiinţat organizaţia Blaj, a cotizat pentru partid, a muncit (şi ce le putem spune: să le fie ruşine!). Mai mult decât atât, s-au ales în consiliu 10 membri din instituţia unde lucrează doamna de tablă, care nu sunt membri de partid, iar şedinţa fiind susţinută chiar de preşedintele Cons. Judeţean Dîrzu Ioan.  Să nu mai vorbim de rudele dânsei, soţii Avram, soţul domniei sale, Tomoioagă Ion. Sloganul acestei doamne, slogan comunist (cine nu este cu noi este împotriva noastră!). Să nu mai vorbim de 2 angajaţi pe care-i ţin în frig în birou cu salarii diminuate, pentru că nu sunt de acord cu politica minciunii din 1990 încoace promovată de doamna de tablă Tomoioagă Liliana Lucia. Deşi şedinţa şi toate şedinţele au fost nestatutare, cerem prin presă constituirea unei comisii de arbitraj şi integritate morală pentru a face o anchetă la faţa locului, fără prezenţa preşedintelui Dîrzu Ioan care o susţine datorită…! După terminarea şedinţei la sediul SCDVV s-au făcut chefuri, au dansat, s-au simţit bine în această instituţie publică a vinului, a plocoanelor expediate ilegal. Atenţie, electorat!

Constantin MAILAT


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea