Rămâi conectat

Ştirea zilei

Scandalagiu din Vințu de Jos reținut de polițiști, după ce a agresat mai multe persoane într-un magazin din localitate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 36 de ani din Vințu de Jos, cunoscut cu antecedente penale, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce joi seară a provocat un scandal într-un magazin din localitate, distrugând mai multe rafturi cu produse și agresând verbal proprietara societății comerciale și oamenii aflați în zonă la momentul respectiv.

Se pare că, cu o zi în urmă, agresorul avusese o discuție în contradictoriu cu victima, la care s-a întors apoi, încurajat de aburii alcolului, să o pună la punct.

Scandalagiul de etnie romă susține că din cauza unor probleme psihice o i-a razna când consumă alcool și nu se mai poate controla.

Polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Vintu de Jos au fost sesizați  în jurul orei 20.00, prin apel de urgență 112 despre producerea scandalului. Echipa de polițiști deplasată la fața locului, din primele cercetări, a stabilit faptul că M.P. de 36 de ani, din Vințu de Jos, județul Alba, s-a deplasat la o societate comercială din aceeași localitate, unde a provocat un scandal și a adresat injurii proprietarei societății.

Faţă de M.P. a fost luată măsura reţinerii pe o  perioada de 24 ore pe bază de ordonanţă, fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului  de Poliție Județean Alba, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 31 august, să fie prezentat Tribunalului Alba cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale si arestare preventivă.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de  ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și  distrugere.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea