Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Scandal monstru între doi bărbați, după ce unul dintre ei, beat criță, a provocat un accident rutier și a fugit de la locul faptei, în Cugir. Vinovatul a fost reținut de polițiști

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scandal monstru între doi bărbați, după ce unul dintre ei, beat criță, a provocat un accident rutier și a fugit de la locul faptei, în Cugir. Vinovatul a fost reținut de polițiști

La data de 10 martie 2023, în jurul orei 22,30, polițiștii din Cugir au intervenit pe strada Rozelor din oraș unde a fost semnalată producerea unui scandal.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 30 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ion Creangă din oraș, ar fi acroșat un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, ulterior continuându-și drumul.

Acesta ar fi fost urmărit de conducătorul celui de-al doilea autoturism, până pe strada Rozelor, iar după ce ar fi ajuns în apropierea locuinței sale ar fi refuzat să coopereze, pentru rezolvarea tamponării, ar fi provocat scandal, în scara blocului și ar fi devenit agresiv, context în care l-ar fi amenințat pe celălalt conducător auto și l-ar fi agresat, aplicându-i lovituri în zona capului.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost condus de polițiști la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit concluziilor medico-legale, bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice, valorile rezultate în urma analizării probelor biologice indicând concentrații de peste 2 la mie alcool pur în sânge.

La data de 11 martie, față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, amenințare și conducere sub influența alcoolului, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute În perioada 26-27 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea