SCANDAL cu focuri de armă la Șpring, în seara alegerilor! Doi bărbați, ,,despărțiți” de organele legii cu armamentul din dotare

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un scandal care s-a finalizat cu focuri de armă din partea organelor legii, s-a întâmplat în seara de 27 septembrie, în comuna Șpring. Doi bărbați, prinși în mijlocul unei altercații, au fost ,,despărțiți” doar cu ajutorul armamentului din dotare a unei patrule mixte.

Astfel, potrivit informațiilor transmise de către reprezentanții IPJ Alba, la data de 27 septembrie 2020, în jurul orei 23.00, patrula mixtă, formată din polițist și jandarm, care acționa pe raza localității Șpring a intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan dintre doi bărbați, de 45 și 20 de ani, din comună.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Întrucât cei doi bărbați nu au răspuns la solicitarea polițistului de a înceta acțiunea, polițistul a folosit armamentul din dotare și a executat două focuri de armă, în plan vertical.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru savarsirea infracțiunii de lovirea sau alte violente, iar față de tânărul de 20 de ani, din comuna Șpring a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Evenimentul nu a avut legatura cu desfasurarea alegerilor locale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419