Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

SC Independent SRL, „specializată” în licitaţiile ADR Centru

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Licitaţii si atribuire de servicii de publicitate la ADR Centru.

Recent, ADR Centru a atribuit societăţii albaiuliene SC Independent SRL 2 contracte de servicii de publicitate pentru REGIO 2012 pentru televiziune, respectiv panotaj pentru întreaga Regiune Centru.

Contractul de servicii de publicitate prin televiziune pentru REGIO în anul 2012, care are ca obiect „servicii de concepţie, producţie, difuzare de ştiri advertoriale TV, precum şi difuzarea de spoturi TV pentru promovarea Programului REGIO, prin intermediul unor posturi de TV cu profil generalist de la nivel local, regional sau naţional” a fost atribuit în urma unei licitaţii societăţii Independent SRL. La licitaţie au participat 3 ofertanţi, firma albaiuliană câştigând licitaţia cu cel mai mare preţ oferit, adică 199.034 lei (2 miliarde lei vechi), preţ care include TVA, fiind singura firmă care a îndeplinit criteriile de calificare din caietul de sarcini.

Firma albaiuliană a reuşit să câştige, tot la cel mai mare preţ, adică 94.480 lei (aproape 1 miliard lei vechi) licitaţia pentru serviciile de publicitate prin panotaj stradal, la această licitaţie neprezentându-se alţi ofertanţi, probabil datorită faptului că le-a fost imposibil să îndeplinească criteriile minime de calificare prevăzute în caietul de sarcini.

Potrivit datelor de pe pagina de internet a Ministerului de Finanţe, SC Independent SRL a avut în anul 2011 un număr de 3 angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ 800.000 lei (8 miliarde lei vechi), contractele obţinute de la ADR Centru reprezentând aproape 50% din cifra de afaceri a firmei albaiuliene. Având în vedere succesul deosebit al firmei albaiuliene şi valoarea mare a contractelor obţinute de la o singură autoritate contractantă, se poate afirma că aceasta este …”specializată” în licitaţiile organizate de ADR Centru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea