Savini Due Sebeș estimează pentru 2020 o creștere a afacerilor de 10% faţă de anul 2019

Anul 2019 a fost încheiat de producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, cu o cifră de afaceri de aproximativ 28 milioane de euro, iar pentru anul în curs estimează o creştere de 10%.

„Estimăm să încheiem anul 2020 cu o creştere minimă de 10% faţă de anul anterior. Anul acesta este un an important pentru Savini Due, deoarece trebuie să se adapteze la un scenariu diferit faţă de cel din trecut, având în vedere că salariile au crescut, costul cu energia a crescut, forţa de muncă se găseşte tot mai greu şi este tot mai slab calificată, cerinţele pieţei şi aşteptările clienţilor s-au schimbat foarte mult“, a declarat pentru ZF Piersante Savini, directorul general al companiei.

avinidue este o companie producătoare de mobilier de baie și capace pentru vasul de toaletă, care în cursul anilor a crescut și s-a dezvoltat, mărindu-și gama de produse, oferind clienților un sortiment vast și detaliat, de la mobilier din lemn masiv la mobilier modern vopsit, precum și o gamă amplă de capace wc din mdf.

Sursa: zf.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...