Sat fără câini

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

S.C. SALPREST SRL reaminteşte reprezentanţilor Primăriei municipiului Alba lulia, în special purtătorului de cuvânt, dl. Mihai Coşer, că serviciul de ecarisaj a funcţionat bine încă din anul 2001 datorită seriozităţii de care societatea noastră a dat dovadă, deşi activităţile specifice acestuia se realizau numai la comandă, adică numai atunci când reprezentanţii primăriei aveau chef. Precizăm că numărul de telefon indicat în articolul „Serviciu de ecarisaj pentru câinii fără stăpân din Alba lulia”, apărut în data de 18 februarie 2011, în ziarul „Unirea”, nu ne aparţine şi informăm cetăţenii municipiului Alba Iulia că nu suntem răspunzători pentru neexecutarea anumitor servicii, precum cel de ecarisaj, deszăpezire sau ridicare de deşeuri întrucât acestea pot fi desfăşurate doar prin „bunăvoinţa” reprezentanţilor primăriei. (Conducerea societăţii)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

5 Comentarii

toma 19 februarie 2011 at 8:01

,,Serviciul de ecarisaj a functionat bine,, numai ca strazile sint pline de ciini vagabonzi iar la telefoane repetate dupa o promisiune ca vor veni a doua zi n-a mai aparut nimeni. Si au trecut trei saptamini. Asta da promptitudine.

simi 19 februarie 2011 at 15:03

mai mult cunosc cazuri cind au prins ciini si apoi sau reintors ca lea dat drumu

costelus2011 19 februarie 2011 at 16:39

ce este si mai trist dar asta depinde de domnul Coser, s-a dus zapada de pe spatiul verde dintre blocuri si acolo vedem zilnic gramezile mari de excremente ale patrupezilor de bloc, oare acestea cine le curata …va multumesc

Maria 20 februarie 2011 at 16:30

Robert,
Te asigur ca cei din Politia Animalelor fac tot posibilul pentru a schimba situatia actuala referitoare la cainii de pe strazi; avand in vedere ca abia recent s-au infiintat, au nevoie de un scurt timp pentru a se organiza si pentru a clarifica relatiile cu autoritatile locale.
Daca ai nevoie de mai multe informatii, esti liber sa mergi la sediul lor din centru, b-dul Ferdinand nr 43!! Sunt sigura ca vei gasi acolo oameni care sunt dispusi sa te lamureasca!!
Numai bine!! 😉

a 20 februarie 2011 at 19:59

Un caine sterilizat nu ataca? Nu lasa rahati peste tot? Nu sfasie copii, batrani sau adultii daca-i lihnit de foame?
Toti aia asa de buni la suflet care plang de mila maidanezilor sa-i ia la ei acasa și sa le puna lesa si botnița cand ii scot la plimbare, nu sa-i creasca pe strada și fără ai intreba si pe ceilalți cetățeni daca sunt de acord.

Comentariile sunt oprite