Rămâi conectat

Sport

Sasa Cadjo a părăsit CSU Alba Iulia! Baschetbalista din Serbia a semnat cu Canik Belediyesi (Turcia)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia 10Baschetbalista Sasa Cadjo, una dintre cele mai utile echipiere ale CSU Alba Iulia în ediţia trecută nu va continuat sub comanda lui Miroslav Popov şi în campionatul viitor, jucătoarea preferând o ofertă excelentă venită din Turcia, de la echipa Canik Belediyesi, clasată pe poziţia a 10-a în stagiunea 2013-2014.

Sincer, este jucătoarea pe care o regretăm cel mai mult. Sasa a fost un model de comportament, o profesionistă din toate punctele de vedere. Merită acest transfer şi trebuie să recunoaştem că nu puteam emite pretenţii în plan financiar în faţa unei echipe din Turcia. Nu putem să ne comparăm cu forţa lor financiară”, a explicat Bogdan Duma, preşedintele CSU Alba Iulia.

Componentă a naţionalei Serbiei, baschetbalista în vârstă de 25 de ani a avut şansa semnării unui contract superior financiar în condiţiile în care participă cu echipa din ţara natală la a 17-a ediţie a Campionatul Mondial din Turcia, din perioada 27 septembrie – 5 octombrie, în plus şi-a urmat şi prietenul, baschetbalist care şi el va juca în „ţara semilunei”.

*Bogdan Duma: ”Nu puteam emite pretenţii”

Sportiva care evoluează pe postul doi s-a remarcat stagiunea precedentă în Cetatea Marii Uniri, fiind apreciată drept cea mai bună jucătoare aflată sub comanda lui Miroslav Popov. Îndrăgită de toată lumea pentru modul modest şi profesionist cu care s-a comportat pe parchet şi în afara terenului, Sasa a avut la CSU o medie de 13,8 puncte/ joc (a 10-a în topul intern al marcatoarelor din Liga Naţională) fiind de asemenea prima poziţionată dintre studente la capitolul eficienţă (poziţia a 11-a la general, cu un total de 463).

Prezentă anul trecut la Campionatul European unde a terminat pe locul al 4-lea cu Serbia, Cadjo a fost dorită insistent la CSU şi în campionatul viitor, însă baschetbalista s-a găsit în faţa unei oportunităţi majore, de a avea oferte considerabil sporite din alte campionate puternice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea