Rămâi conectat

Video

Sărbătoarea Mierii la Blaj: VIDEO de SENZAŢIE cu cele mai „dulci” şi bune momente ale evenimentului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Sarbatoarea Mierii 2014 la Blaj069Sute de producători din ţară şi din străinătate au fost prezenţi joi, la Blaj, la cel mai mare târg apicol din ţară. Comercianţii au venit să-şi expună  sortimentele de miere timp de două zile, la Blaj, care a devenit cel mai „dulce” oraş din ţară.

De departe, vedetele târgului au fost Regina Mierii şi albinuţele, care au “zburat” la târg printre cumpărători. Evenimentul a avut loc în Piaţa 1848, iar printre specialităţile prezentate amintim faguri, lăptişor de matcă, ceară, polen, lumânări şi figurine din ceară, propolis, stupi, rame, măşti şi costume de protecţie.

“Sărbătoarea mierii” este un eveniment premium pentru Blaj care se înscrie în strategia de promovare a oraşului, dar are în plus ca bonus şi o utilitate publică directă atât pentru clienţii industriei mierii dar şi pentru apicultori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea