Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Sărbătoare și meci pentru istorie, azi la ora 17.30: Voința Stremț – CSC Șelimbăr, în turul al treilea al Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Voința Stremț, unica reprezentantă a Albei rămasă în Cupa României, va întâlni astăzi, 25 august, de la ora 17.30, pe propriul teren, pe CSC 1599 Șelimbăr, în turul al treilea al competiției „KO”.

Va fi un meci pentru istorie și o adevărată sărbătoare pentru gruparea de pe Valea Geoagiului, Voința fiind una dintre cele două echipe provenite din al 4-lea eșalon rămasă în competiția “KO”, cealaltă fiind CS Năvodari (Constanța). Adversarii elevilor antrenorului Radu Andone sunt la a doua descindere în Alba, gruparea sibiană eliminând în turul precedent pe Metalurgistul Cugir (victorie 2-1 sub Drăgana, în 11 august). Voința, revelația fotbalului județean din această vară, traversează momente extraordinare. Stremțenii și-au adjudecat al doilea trofeu județean consecutiv (finală tranșată după loviturile de departajare, la Unirea, cu CSU Alba Iulia) și au eliminat în tururile anterioare pe CS Ocna Mureș (2-0) și Industria Galda de Jos (1-0)

CSC Șelimbăr, fosta Viitorul Șelimbăr până după accederea pe a doua scenă, pregătită de fostul unirist Eugen Beza (a jucat și la Minaur Zlatna în perioada primei promovări al Unirii în Divizia A, în 2003) dispune de jucători experimentați precum Vâtcă, D. Tătar (originar din Blaj), Curtean sau Neacșa. De asemenea, în efectiv sunt fotbaliști ce au activat în Alba, nume precum Andrei Roșu (ultima dată la CSU Alba Iulia) și Adrian Cîrstean (fostul golgheter la Metalurgistului Cugir), reprezentanți ai județului fiind și în staff-ul administrativ (Ionuț Luca, Aurelian Rusu, Cătălin Crăciun). CSC Șelimbăr a început stagiunea cu un succes, 3-1 acasă cu Dacia Unirea Brăilă (scor deschis de Andrei Roșu), însă ulterior sibienii au pășit greșit în trei rânduri, insuccese la Slobozia (0-2), acasă cu Ripensia Timișoara (0-2) și la Dej (0-3), fără a înscrie, clasându-se pe poziția a 13-a în Liga a 2-a.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Suntem pregătiți să realizăm o evoluție cât mai bună posibil. În Cupa României s-au mai produs surprize și sperăm să realizăm și noi un rezultat neașteptat întrucât în această competiție meciurile sunt aparte, fără un favorit cert. Pentru Voința și Stremț acest duel, cu un adversar de categorie superioară, cu jucători ce au trecut prin Liga 1 și un antrenor ce a jucat în Alba, este o reală sărbătoare”, a precizat antrenorul Radu Andone, ce are întregul efectiv valid.

La finele săptămânii, Voința Stremț va debuta în Liga a 4-a cu o deplasare la Viitorul Vama Seacă, iar CSC Șelimbăr va întâlni, la Avrig, pe Dunărea Călărași.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Pe „Arena Cugir”, vineri, 14 iunie, finala Cupei României și Sărbătoarea fotbalului județean

Dan HENEGAR

Publicat

în

Pe „Arena Cugir”, vineri, 14 iunie, finala Cupei României și Sărbătoarea fotbalului județean Finala Cupei României, faza județeană, ediția 2024/2025 și Sărbătoarea fotbalului județean, se vor desfășura vineri, 14 iunie, pe Stadionul „Arena Cugir”, conform hotărârii Biroului Executiv al AJF Alba din 23 mai. Finala va debuta la ora 18.00, iar festivitatea de premiere la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea