Rămâi conectat

Curier Județean

Șapte școli din Blaj vor primi echipamente de protecție pentru gestionarea pandemiei de COVID-19: Licitația, în valoare de peste 600.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șapte școli din Blaj vor primi echipamente de protecție pentru gestionarea pandemiei de COVID-19: Licitația, în valoare de peste 600.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria municipiului Blaj a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru furnizarea de echipamente de protecție în cadrul proiectului „Consolidarea capacității unităților de învățământ din municipiul Blaj în vederea gestionării crizei Covid”.

Valoarea totală estimată a investiției este de 638.961 lei, fără TVA.

Obiectivul general al proiectului constă în sprijinirea a 7 unități de învatamânt preuniversitar de stat în gestionarea situației cauzate de riscul de infecție cu virusul SARS-Cov-2, prin asigurarea infrastructurii funcționale și a resurselor materiale indispensabile pentru a putea aplică măsurile sanitare și de protecție minime în unitățile de învatamânt în cursul anului școlar.

Creșterea capacității unităților de învatamânt de stat pentru gestionarea situației cauzată de riscul de infecție cu virusul SARS-Cov-2 va avea în vedere asigurarea unor măsuri de protecție adaptate nevoilor identificate, precum și corelate cu numărul de beneficiari din cadrul celor 7 unități de învatamânt preuniversitar, și vor include dotarea cu echipamente de protecție medicală individuală și dispozitive medicale pentru purificarea aerului.

Obiectivele specifice la care contribuie furnizarea produselor

Asigurarea disponibilității echipamentelor/dispozitivelor de protecție medicală și a condițiilor igienico-sanitare minime necesare la nivelul celor 7 unități de învatamânt preuniversitar de stat, prin dotarea corespunzătoare a acestora.

Obiectivul specific asigura desfășurarea în condiții de siguranță a anului școlar prin adoptarea unor măsuri de prevenire a răspândirii virusului.

Având în vedere faptul că desfășurarea activităților didactice presupune o serie de măsuri necesare pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educațional atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice în contextul crizei pandemice create de coronavirusul SARS-CoV-2, pentru a evita o creștere rapidă a infecției cu coronavirus, dar și pentru a crea condițiile necesare desfășurării activităților didactice este necesară asigurarea de materiale sanitare de protecție și echipamente de protecție medicală. Astfel, pentru a prevenii răspândirea coronavirusului SARSCoV-2, este necesară dotarea unităților de învățământ preuniversitar cu echipamente de protecție medicală.

Echipamente de protecție:

  • Măsti de unică folosintă, 3 straturi buc 605000
  • Mănusi de unică folosintă latex buc 45000
  • Halate de unică folosintă buc 2550


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea