Rămâi conectat

Economie

Şantierul autostrăzii Orăştie-Sibiu trezeşte la viaţă intensă municipiul Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La marginea satului Lancrăm au început şi se desfăşoară din plin lucrările de amenajare a şantierului ce va construi în zonă un tronson din autostrada Orăştie-Sibiu care va ţine loc şi de centură de ocolire a municipiului Sebeş.

Autostrada Orăştie-Sibiu are un nou şi important şantier la Sebeş, mai precis la marginea Lancrămului, în zona staţiei de carburanţi Iviniş, prin apropierea căreia va trece o nouă şi modernă arteră de circulaţie. Aici, se desfăşoară din plin lucrările de amenajare a şantierului ce va construi în zonă autostrada care ţine loc şi de centură de ocolire a municipiului Sebeş, cel mai aglomerat nod rutier din Transilvania. Peste 50 de utilaje (excavatoare, buldozere, autogredere, autobasculante, treilere etc.) lucrează foc continuu la amenajarea staţiei de betoane, staţiei de asfalt, laboratoarelor, atelierului de mecanizare pentru întreţinerea utilajelor (care sosesc încontinuu pe şantier), atelierului pentru confecţii metalice şi oţel-beton şi a sediului administrativ. În acest scop a fost închiriată de la  proprietarii din zonă o suprafaţă de 5 hectare de teren, pe o perioadă de trei ani. Şantierul aparţinem firmei Straco Grup Bucureşti, care a câştigat licitaţia de construire a autostrăzii în asociere cu firma italiană Studio Corona care este proiectantul marelui obiectiv. (G.C.)

Amănunte în ziarul Unirea de sâmbata 29.10.2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

IMM PLUS 2024 – schema de ajutor de stat: Sumele alocate pe programe și cum se acordă sprijinul

Unirea Ziarul

Publicat

în

IMM PLUS 2024 – schema de ajutor de stat: Sumele alocate pe programe și cum se acordă sprijinul Schema de ajutor de stat IMM PLUS și a componentelor acesteia: IMM ROMÂNIA PLUS, AGRO PLUS, IMM PROD PLUS. CONSTRUCT PLUS, INNOVATION PLUS și RURAL PLUS, valabilă până la 30 iunie 2024. a fost apbrobată prin OUG […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea