// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

Sâmbătă, pe “Cetate”, derby în “alb-negru”, Unirea Alba Iulia – “U” Cluj | Peste 400 de fani ai “șepcilor roșii”, așteptați pe arena albaiuliană la meciul anului

Unirea Alba Iulia a stabilit să mute sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 17.00 (în loc de vineri, ziua obișnuită a jocurilor interne pentru formația condusă de Adrian Bicheși), partida-vedetă a returului cu liderul Seriei a 5-a, Universitatea Cluj, condusă de fostul antrenor unirist Adrian Falub.

Organizatorii speră la o asistență sporită, iar toate încasările acestei întâlnri vor fi donate echipelor de copii și juniori care se vor califica la etapele zonale ale competițiilor juvenile naționale.

*10 lei prețul biletelor

Prețul biletelor a fost stabilit la 10 lei, așteptându-se la un număr record de spectatori în tribune. Organizatorii estimează că galeria “șepcilor roșii” va fi formată din 400-500 de persoane, conform informațiilor furnizate de Jandarmerie, anunțându-se un spectacol de cinste.

“U” Cluj este la a patra descindere în Alba în această stagiune, precedentele trei însemnând victorii: 2-1 la Cugir (17 noiembrie 2017), 3-0 la Galda de Jos (2 decembrie 2017) și 2-0 cu Performanța Ighiu, acest ultim meci disputându-se în 30 martie 2018 tot pe “Cetate”, după o întreagă tevatură și un război al declarațiilor între cele două tabere. Atunci “U” Cluj a fost susținută de aproximativ 400 de spectatori, prima clasată câștigând fără emoții confruntarea cu contracandidata la promovare.

Dan HENEGAR