Sâmbătă, pe “Cetate”, derby în “alb-negru”, Unirea Alba Iulia – “U” Cluj | Peste 400 de fani ai “șepcilor roșii”, așteptați pe arena albaiuliană la meciul anului

Unirea Alba Iulia a stabilit să mute sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 17.00 (în loc de vineri, ziua obișnuită a jocurilor interne pentru formația condusă de Adrian Bicheși), partida-vedetă a returului cu liderul Seriei a 5-a, Universitatea Cluj, condusă de fostul antrenor unirist Adrian Falub.

Organizatorii speră la o asistență sporită, iar toate încasările acestei întâlnri vor fi donate echipelor de copii și juniori care se vor califica la etapele zonale ale competițiilor juvenile naționale.

*10 lei prețul biletelor

Prețul biletelor a fost stabilit la 10 lei, așteptându-se la un număr record de spectatori în tribune. Organizatorii estimează că galeria “șepcilor roșii” va fi formată din 400-500 de persoane, conform informațiilor furnizate de Jandarmerie, anunțându-se un spectacol de cinste.

“U” Cluj este la a patra descindere în Alba în această stagiune, precedentele trei însemnând victorii: 2-1 la Cugir (17 noiembrie 2017), 3-0 la Galda de Jos (2 decembrie 2017) și 2-0 cu Performanța Ighiu, acest ultim meci disputându-se în 30 martie 2018 tot pe “Cetate”, după o întreagă tevatură și un război al declarațiilor între cele două tabere. Atunci “U” Cluj a fost susținută de aproximativ 400 de spectatori, prima clasată câștigând fără emoții confruntarea cu contracandidata la promovare.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...