Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, pe “Cetate”, CSM Unirea Alba Iulia – Viitorul Cluj |“Alb-negrii” atacă al 5-lea val!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La al treilea joc consecutiv pe “Cetate”, CSM Unirea Alba Iulia (poziția a 5-a, 15 puncte) întâlnește sâmbătă, la ora 14.00, pe Viitorul Cluj (“lanterna roșie” a seriei 9, cu 6 puncte).

“Alb-negrii” traversează o perioadă de senzație, cu maximum de puncte în ultimele 4 confruntări, aflându-se la o “lungime” de play-off. În jocul tur, contra tinerei garnituri conduse de Marius “Papi” Popescu (cel mai modest atac, numai 6 reușite) s-a înregistrat o remiză albă (primul punct al sezonului pentru combatante).

Exceptând liderul Corvinul Hunedoara, CSM Unirea Alba Iulia este singura echipă din serie care a reușit o serie de 4 partide adjudecate în această stagiune și vizează să depășească și al 5-lea val, mai ales că va urma deplasarea la Ungheni.

Întâlnim o echipă tânără, bine pregătită fizic, care poate emite pretenții. Trebuie să fim atenți din toate punctele de vedere și neapărat să cucerim toate punctele”, a transmis antrenorul Marcel Rusu, ce are tot efectivul la dispoziție, inclusiv pe Banienchi, care se antrenează în regim normal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea