Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, pe “Cetate”, CSM Unirea Alba Iulia – Viitorul Cluj |“Alb-negrii” atacă al 5-lea val!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La al treilea joc consecutiv pe “Cetate”, CSM Unirea Alba Iulia (poziția a 5-a, 15 puncte) întâlnește sâmbătă, la ora 14.00, pe Viitorul Cluj (“lanterna roșie” a seriei 9, cu 6 puncte).

“Alb-negrii” traversează o perioadă de senzație, cu maximum de puncte în ultimele 4 confruntări, aflându-se la o “lungime” de play-off. În jocul tur, contra tinerei garnituri conduse de Marius “Papi” Popescu (cel mai modest atac, numai 6 reușite) s-a înregistrat o remiză albă (primul punct al sezonului pentru combatante).

Exceptând liderul Corvinul Hunedoara, CSM Unirea Alba Iulia este singura echipă din serie care a reușit o serie de 4 partide adjudecate în această stagiune și vizează să depășească și al 5-lea val, mai ales că va urma deplasarea la Ungheni.

Întâlnim o echipă tânără, bine pregătită fizic, care poate emite pretenții. Trebuie să fim atenți din toate punctele de vedere și neapărat să cucerim toate punctele”, a transmis antrenorul Marcel Rusu, ce are tot efectivul la dispoziție, inclusiv pe Banienchi, care se antrenează în regim normal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea