Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, Sănătatea Cluj – CS Ocna Mureș | Emoții pentru “Soda dragă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș mai are nevoie de un punct în ultimele două dispute din cadrul play-out-ului Seriei a 9-a a eșalonului terț, pentru a scăpa de griji.

Ultima deplasare stagională a elevilor lui Paul Ciucă este sâmbătă, 21 mai, ora 18.00, contra Sănătății Cluj, ambele combatante având același număr de puncte, 30, și fiind vecine de clasament (gazdele pe pozița a 6-a). Ocnamureșenii traversează o perioadă dezamăgitoare, cu un singur punct și un singur gol marcat în ultimele 4 confruntări, și simt emoțiile luptei din subsol. De partea cealaltă, “virușii verzi” au alternat rezultatele surprinzătoare în această fază a stagiunii, de la 6-0 cu Unirea Alba Iulia și 1-6 cu Avântul Reghin pe teren propriu și până la victoria recentă de la Bistrița (4-2). Sănătatea a iernat pe penultima poziție, după 15 runde, având 11 puncte, dar a reușit să strângă 19 în acest an, sporindu-și considerabil șansele de salvare.

În sezonul regular, victoriile au fost împărțite, oaspeții impunându-se: 4-2 pentru CS Ocna Mureș (în 8 octombrie, primul succes extern al “alb-albaștrilor”), respectiv 3-2 pentru Sănătatea (în 12 martie, primul meci al anului). În ultimul duel, la Ocna Mureș, gazdele au făcut spectacol, un 4-0 cu goluri de poveste Al. Giurgiu și Ceaca (în 22 aprilie, data ultimului succes al formației din Alba). Probleme semnificative de efectiv pentru vizitatori, urmând să absenteze sigur D. Lupșan – suspendat și Coltor (plecat cu serviciul). Al. Giurgiu (dureri la gleznă de 3 săptămâni), Haiduc, Al. Kiraly și Pintilie se pregătesc separat, însă se speră în recuperarea, măcar parțială, a acestora.

S-au învolburat apele acum pe final. Sunt 5 echipe care pot fi pe locul 9 la terminarea campionatului. În aceste două etape avem nevoie de un punct și sper să-l obținem înainte de ultimul joc (n.a. – acasă cu Sticla Turda). Nu știu cum vom suplini absențele sigure și sper să mai recuperăm din accidentați pentru a putea alinia o formulă competitivă”, a transmis Paul Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea