Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, Gloria Bistrița – CS Ocna Mureș | Trupa lui Paul Ciucă, prima din cele trei deplasări consecutive

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș are trei deplasări consecutive, prima fiind sâmbătă, de la ora 15.00, la Bistrița, meci contând pentru runda a 9-a a Seriei a 9-a a Ligii a 3-a, ultima a turului.

Este un joc al vecinelor de clasament, despărțite de un singur punct, bistrițenii plasându-se pe locul al 5-lea cu 12 puncte, iar ocnamureșenii pe o poziție mai jos. Echipa condusă de Paul Ciucă este în creștere de turație, cu două victorii la rând, o premieră pe a treia scenă în ultimii 4 ani, succesul extern contra “virușilor verzi” urmat de cel din derby “de Alba” cu Unirea Alba Iulia, la care se adaugă și remiza de acasă cu liderul CS Hunedoara, parcurs prin care a strâns 7 puncte în trei dispute.

Bistrițenii vin după două deplasări, una în care au făcut scor pe “Cetate” (4-0), singurele lor puncte externe, și o alta în care au pierdut la Turda (2-4). În acest sezon Gloria a adunat maximum de puncte în propriul fief, după ce a câștigat, pe rând, cu Unirea Ungheni (4-2), Viitorul Cluj (1-0) și Sănătatea Cluj (3-2). Elevii lui Dănuț Matei au cea mai permeabilă defensivă din serie, cu 22 de goluri primite (la egalitate cu Unirea Alba Iulia, ultima clasată), însă în ofensivă se bazează pe “veteranii” Curtuiuș (6 goluri) și Stoianof (5 goluri), ce au semnat 11 din cele 18 goluri.

Ca o paranteză, topul principalilor marcatori ai Seriei a 9-a îi cuprinde pe Hergheligiu (CS Hunedoara) și Astafei (Unirea Ungheni) – 7 goluri, Curtuiuș (Gloria), Arnăutu (CS Hunedoara) și M. Lupu (Metalurgistul) – 6 goluri, Stoianof (Gloria) și L. Buș (CS Hunedoara) – cu 5.

Revenind la “Soda dragă”, gruparea din orașul salin are probleme de efectiv, inclusiv Paul Ciucă, antrenor ce nu poarte participa la meci. Va reveni Cl. Marcu după suspendare, însă absentează Tegbo – nerefăcut, Cunțan – carantină, Moise – ruptură musculară (Hetea – răcit, dar recuperabil; Anghel – entorsă).

Echipa are un moral bun, dar fiecare meci trebuie abordat cu maximă seriozitate și concentrare, altfel șansele de a obține un rezultat bun scad considerabil. Din nefericire avem absențe care slăbesc echipa, dar în același timp dau ocazia celorlalți care au jucat mai puțin să-și demonstreze valoarea și să pună umărul”, a transmis Paul Ciucă. CS Ocna Mureș are trei deplasări consecutive, după acest joc urmând desciderile la Turda și Reghin, din primele două runde ale returului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea