Sâmbătă, ora 15.00, CS Ocna Mureș – CS Hunedoara | “Lanterna roșie”, în căutarea primei victorii

“Lanterna roșie” a Seriei a 4-a, CS Ocna Mureș, râvnește la întâiul succes al sezonului, la prima apariție a antrenorului Mihai Manea în fața publicului ocnamureșean, sâmbătă, la ora 15.00, pe “Stadionul Dragostei”, cu CS Hunedoara.

“Soda dragă”, unica din Seria a 4-a ce are 4 înfrângeri din tot atâtea jocuri acasă, a dat semne de revenire prin egalul smuls la Lugoj, la debutul antrenorului albaiulian, însă situația în ierarhie rămâne critică. Hunedorenii, locul 11, cu 8 puncte, efectiv au trăit un coșmar etapa trecută, lângă furnale, când au condus 2-0 pe Național Sebiș la pauză și au pierdut halucinant, scor 2-5! “Știm că ne așteaptă un meci foarte greu, împotriva unui adversar cu orgoliul rănit după etapa trecută. Sper să reușim să ne închegăm, încet, încet, ca o echipă și am încredere că băieții vor reuși o prestație bună”, a declarat antrenorul Mihai Manea, ce nu mai contează pe fundașii Csegoldi și Căt. Ivașcu (absenți de la antrenamente).

Gruparea din județul vecin este nou promovată, având comportări oscilante în duelurile cu echipele din Alba: eliminată din Cupa României la Petrești, eșec pe “Cetate” cu Unirea Alba Iulia, dar și un egal intern, un meci spectaculos, 3-3, cu Metalurgistul Cugir.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...