Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, CS Ocna Mureș – CS Hunedoara | “Lanterna roșie”, în căutarea primei victorii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Lanterna roșie” a Seriei a 4-a, CS Ocna Mureș, râvnește la întâiul succes al sezonului, la prima apariție a antrenorului Mihai Manea în fața publicului ocnamureșean, sâmbătă, la ora 15.00, pe “Stadionul Dragostei”, cu CS Hunedoara.

“Soda dragă”, unica din Seria a 4-a ce are 4 înfrângeri din tot atâtea jocuri acasă, a dat semne de revenire prin egalul smuls la Lugoj, la debutul antrenorului albaiulian, însă situația în ierarhie rămâne critică. Hunedorenii, locul 11, cu 8 puncte, efectiv au trăit un coșmar etapa trecută, lângă furnale, când au condus 2-0 pe Național Sebiș la pauză și au pierdut halucinant, scor 2-5! “Știm că ne așteaptă un meci foarte greu, împotriva unui adversar cu orgoliul rănit după etapa trecută. Sper să reușim să ne închegăm, încet, încet, ca o echipă și am încredere că băieții vor reuși o prestație bună”, a declarat antrenorul Mihai Manea, ce nu mai contează pe fundașii Csegoldi și Căt. Ivașcu (absenți de la antrenamente).

Gruparea din județul vecin este nou promovată, având comportări oscilante în duelurile cu echipele din Alba: eliminată din Cupa României la Petrești, eșec pe “Cetate” cu Unirea Alba Iulia, dar și un egal intern, un meci spectaculos, 3-3, cu Metalurgistul Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea