Sâmbătă, ora 15.00, CS Hunedoara – CSO Cugir | Lângă furnale, multe necunoscute pentru liderul de sub Drăgana

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

CSO Cugir, liderul Seriei a 9-a din eșalonul terț, are parte de o confruntare cu destule necunoscute în etapa a 7-a a Ligii a 3-a, sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 15.00, lângă furnale.

Formația condusă de Lucian Itu are maximum de puncte până în prezent, după un parcurs de senzație, dar în același timp deplasarea este una încărcată de neprevăzut. Adversara, CS Hunedoara, va reveni pe teren, după o pauză de trei săptămâni, cauzată de pandemia de coronavirus, motiv pentru care și-a amânat întâlnirile cu Sticla Turda și Unirea Dej.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Antrenorul Raul Spătaru trage nădejde să primească vești “negative” de la testările din aceste zile, pentru a alcătui un lot cât de cât competitiv, măcar numeric, pentru al treilea duel intern consecutiv cu o echipă din Alba. Ultimul meci susținut de CS Hunedoara, clasată pe poziția a 6-a, cu 6 puncte (toate pe teren propriu), a fost împotriva altei echipe din județul nostru, pe 3 octombrie, 2-1 cu Industria Galda de Jos, precedentul fiind 1-0 cu CS Ocna Mureș.

Nici “roș-albaștrii” nu sunt foarte liniștiți în privința efectivului: Bodea și Cocan (depistați pozitiv), “negativi” la teste fiind Dohotariu și R. Voicu, dar încă se mai așteaptă rezultatele testărilor recente.

“Este clar că vrem să continuăm pe aceeași linie, că câștigăm toate punctele. Însă lucrurile sunt complicate, zile ciudate, cu incertitudine în privința adversarului, a testelor proprii”, a spus antrenorul Lucian Itu. CSO Cugir bifează prima dintre cele două deplasări la rând, următoarea fiind la Dej, meci care este foarte posibil să fie amânat din cauza focarului de COVID-19 din tabăra gazdelor.

Din acest motiv nu joacă în weekend CS Ocna Mureș, iar restanțele ar putea fi reprogramate în 11 noiembrie (“Soda dragă”) și 18 noiembrie (CSO Cugir).

Dan HENEGAR