Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, CS Hunedoara – CSO Cugir | Lângă furnale, multe necunoscute pentru liderul de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Cugir, liderul Seriei a 9-a din eșalonul terț, are parte de o confruntare cu destule necunoscute în etapa a 7-a a Ligii a 3-a, sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 15.00, lângă furnale.

Formația condusă de Lucian Itu are maximum de puncte până în prezent, după un parcurs de senzație, dar în același timp deplasarea este una încărcată de neprevăzut. Adversara, CS Hunedoara, va reveni pe teren, după o pauză de trei săptămâni, cauzată de pandemia de coronavirus, motiv pentru care și-a amânat întâlnirile cu Sticla Turda și Unirea Dej.

Antrenorul Raul Spătaru trage nădejde să primească vești “negative” de la testările din aceste zile, pentru a alcătui un lot cât de cât competitiv, măcar numeric, pentru al treilea duel intern consecutiv cu o echipă din Alba. Ultimul meci susținut de CS Hunedoara, clasată pe poziția a 6-a, cu 6 puncte (toate pe teren propriu), a fost împotriva altei echipe din județul nostru, pe 3 octombrie, 2-1 cu Industria Galda de Jos, precedentul fiind 1-0 cu CS Ocna Mureș.

Nici “roș-albaștrii” nu sunt foarte liniștiți în privința efectivului: Bodea și Cocan (depistați pozitiv), “negativi” la teste fiind Dohotariu și R. Voicu, dar încă se mai așteaptă rezultatele testărilor recente.

“Este clar că vrem să continuăm pe aceeași linie, că câștigăm toate punctele. Însă lucrurile sunt complicate, zile ciudate, cu incertitudine în privința adversarului, a testelor proprii”, a spus antrenorul Lucian Itu. CSO Cugir bifează prima dintre cele două deplasări la rând, următoarea fiind la Dej, meci care este foarte posibil să fie amânat din cauza focarului de COVID-19 din tabăra gazdelor.

Din acest motiv nu joacă în weekend CS Ocna Mureș, iar restanțele ar putea fi reprogramate în 11 noiembrie (“Soda dragă”) și 18 noiembrie (CSO Cugir).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea