Rămâi conectat

Actualitate

Sâmbătă, ora 13.00, FC Unirea – Luceafărul Oradea

Ziarul Unirea

Publicat

în

*Din nou situaţie explozivă în „Cetate”, jucătorii ameninţă cu boicotarea meciului

Unirea Alba Iulia stă pe un butoi de pulbere, ultima săptămână fiind de fapt o prelungire a agoniei unei echipe aflate în colaps. Şi ameninţarea ultimului joc din istoria Unirii, care a planat asupra confruntării cu ALRO Slatina s-a translatat spre disputa cu Luceafărul Oradea. Saturaţi de atâtea amânări şi promisiuni neonorate în privinţa celor 4 luni de când nu au mai luat bani, echipierii „alb-negri” ameninţă că nu vor intra în teren la partida de sâmbătă! Ieri dimineaţă, fotbaliştii au refuzat să se antreneze şi l-au chemat în vestiar pe preşedintele Mihai Dăscălescu, pentru o discuţie fermă legată de restanţele contractuale. „Nu este normal să mai continuăm aşa, ne-am săturat de minciuni şi să fim păcăliţi de luni bune”, au transmis jucătorii aflaţi în pragul revoltei.

*”N-am cum să-i motivez în asemenea condiţii”, a spus Gherman

Nici antrenorul Stelian Gherman nu mai suportă tergiversarea situaţiei, aflându-se într-o misiune ingrată în condiţiile unei formaţii în moarte clinică, ce stă la pragul desfiinţării, cu jucători nemulţumiţi la culme. „N-am cum să-i mai motivez în asemenea condiţii, sunt total depăşit de starea de fapt şi nu mai pot răspunde pentru rezultate. Nu se mai poate continua, ori se ia o decizie capitală, ori se limpezeşte partea financiară. Aştept până sâmbătă dimineaţa să văd ce se rezolvă”, a comentat Gherman, care ia în calcul inclusiv să renunţe, dacă se perpetuează degringolada Unirii. Pentru dezamorsarea crizei, conducătorii unirişti au „negociat” cu câţiva dintre jucătorii reprezentativi al divizionarei secunde, cărora le-au transmis că vor achita, doar parţial, o rată contractuală. Dacă fotbaliştii nu vor accepta „mărunţişul” şi vor  refuza să joace, atunci gruparea albaiuliană va apela la juniori. Succint şi despre partida contând pentru etapa a 10-a (sâmbătă, 27 octombrie, ora 13.00, direct la Dolce Sport 2): se întâlnesc două echipe ce în ultimele 3 runde au luat un singur punct, ambele grupări făcând parte din grupul celor 6 componente ale seriei vestice fără punct extern; Alba nu-i poate utiliza pe Potopea şi Schuller – suspendaţi, incerţi fiind Bumbac, Bucurică şi I. Stan.

Echipa probabilă: Pascal – Fulea, Bumbac, M. Oprea, Bucurică – Cl. Oara, M. Găldean, Istrate, M. Petrescu – Negruţ, Mândruşcă.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce este furtuna electrică și când ajunge în România. „Cupola de foc” va trece și îi iau locul vijeliile, ploile abundente cu tunete şi fulgere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce este furtuna electrică și când ajunge în România. „Cupola de foc” va trece și îi iau locul vijeliile, ploile abundente cu tunete şi fulgere Vremea caniculară îi face pe români să se întrebe când vin ploile. Conform specialiştilor vom avea parte de un nou fenomen special – furtuna electrică. Aceasta va ajunge în România […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea