Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, la Sânmartin, Luceafărul Oradea – Unirea Alba Iulia | “Alb-negrii”, descindere în fieful liderului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, la ora 14.00, la Sânmartin, “alb-negrii” evoluează în fieful liderului Luceafărul Oradea, într-un meci contând pentru etapa a 11-a a Seriei a 5-a a eșalonului terț.

Prima clasată are 22 de puncte, cu unul mai mult decât Fotbal Comuna Recea, echipa detronată din fruntea seriei tocmai de “alb-negri” în urmă cu o lună, în urma remizei externe din Maramureș (în fapt singurul punct scos în deplasare în acest tur de gruparea din Cetatea Marii Uniri). Bihorenii conduși de ex-uniristul Dragoș Militaru, cu una dintre cele mai tinere distribuții din serie, sunt într-o oarecare scădere de turație, în condițiile în care în ultimele trei jocuri au luat doar 4 puncte (eșec la Dej, remiză la Cluj cu “virușii verzi”, meci în care au condus cu 2-0).

Unirea Alba Iulia, singura grupare din Alba situată în afara locurilor retrogradabile (poziția a 10-a, cu 12 puncte), respiră mai ușurată după victoria de pe “Cetate” din derby “de Alba” cu Industria Galda de Jos, ce a pus capăt unei serii de 5 jocuri fără succes.

În plus, efectivul vizitatorilor este aproape complet, după foarte multă vreme, doar apărătorul I. Neag acuzând probleme medicale înaintea disputei cu fosta divizionară secundă. “Ne așteaptă un examen dificil pe terenul liderului, o echipă foarte tânără care-și dorește promovarea în eșalonul superior. Am însă încredere în echipa noastră, vrem să legăm rezultatele pozitive și ne propunem să câștigăm toate punctele puse-n joc”, a transmis antrenorul Mihai Manea.

În premieră în această toamnă Luceafărul Oradea întâlnește o echipă din Alba pe teren propriu, după demonstrațiile de forță de la Cugir (3-0, etapa a 5-a) și Galda de Jos (6-2, etapa a 7-a).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea